Department of Software Engineering and Automatics

Organization name
Department of Software Engineering and Automatics
Director
City
Chişinău
Country
Moldova, Republic of
City
Chişinău
Address: 9/7, Studentilor str., study of study nr. 3
https://utm.md/en/research-profile-dsea/
Country
Moldova, Republic of

OrgUnit's Researchers
(Persons)

OrgUnit's Researchers publications
(Dept/Workgroup Publication)

Results 101-120 of 156 (Search time: 0.001 seconds).

Issue DateTitleAuthor(s)
1012022Privacy and mutual authentication under temporary state disclosure in RFID SystemsȚIPLEA, Ferucio Laurențiu ; HRISTEA, Cristian; ; BULAI, Rodica 
1022022Privacy and Reader-first Authentication in Vaudenay's RFID Model with Temporary State DisclosureȚIPLEA, Ferucio Laurențiu ; HRISTEA, Cristian; ; BULAI, Rodica 
1032023Procedee de uscare a pirsicilorVIŞANU, Vitali ; TISLINSCAIA, Natalia ; BALAN, Mihail ; MELENCIUC, Mihail ; TURCANU, Dinu ; POPESCU Victor ; GÎDEI, Igor ; VOLCONOVICI, Onorin-Irinel 
1042023Procedeu de uscare a piersicilor prin metoda convecției forțateVIŞANU, Vitali ; TISLINSCAIA, Natalia ; BALAN, Mihail ; MELENCIUC, Mihail ; TURCANU, Dinu ; POPESCU, Victor 
1052021Procedeu de uscare a produselor granulare în strat suspendatBERNIC, Mircea ; TISLINSCAIA, Natalia ; BALAN, Mihail ; VIŞANU, Vitali ; MELENCIUC, Mihail ; SANDU, Andrei Victor ; PATRAS, Antoanela ; TURCANU, Dinu ; GÎDEI, Igor 
1062023Procedeu de uscare a semințelor de cătină albăPOPESCU Victor ; BALAN,Tatiana ; TISLINSCAIA, Natalia ; VIŞANU, Vitali ; MELENCIUC, Mihail ; SANDU, Andrei Victor ; TURCANU, Dinu ; BALAN, Mihail ; TARNA, Ruslan 
1072023Procedura si compozitie pentru obtinerea painii fara gluten din faina de soriz (Sorghum Oryzoidum)SIMINIUC, Rodica ; TURCANU, Dinu 
1082023Procedura și compoziția de obținere a pâinii fără gluten cu adaos de pulpă din frunze de spanac (Spinacia Oleracea)SIMINIUC, Rodica ; TURCANU, Dinu 
1092023PROCEDURE AND COMPOSITION FOR OBTAINING GLUTEN-FREE BREAD FROM SORIZ FLOUR (SORGHUM ORYZOIDUM)SIMINIUC, Rodica ; TURCANU, Dinu 
1102023PROCEDURE AND COMPOSITION FOR OBTAINING GLUTEN-FREE BREAD WITH THE ADDITION OF PULP FROM SPINACH LEAVES (SPINACIA OLERACEA)SIMINIUC, Rodica ; TURCANU, Dinu 
1112023PROCEDURE AND COMPOSITION FOR OBTAINING GLUTENFREE BREAD WITH THE ADDITION OF ELDERBERRY BERRY PULP (SAMBUCUS NIGRA)SIMINIUC, Rodica ; TURCANU, Dinu 
1122022Programul KiboCube: Provocările și experiența Universității Tehnice a Moldovei privind dezvoltarea nanosatelițilorBOSTAN, Viorel ; BOSTAN, Ion ; ILCO Valentin ; MELNIC, Vladimir ; MARTINIUC Alexei ; VĂRZARU, Vladimir ; SECRIERU Nicolae ; GUȚU, Marin ; VERJBIȚKI, Valeri ; MAGARIU, Nicolae ; LUPAN, Oleg 
1132022QUALITY OF LIFE, PHYSICAL ACTIVITY AND DIETARY BEHAVIOR OF ACADEMICS DURING THE PANDEMIC PERIODTURCANU, Dinu ; SIMINIUC, Rodica ; CHIRSANOVA, Aurica ; REȘTICA, Vladislav 
1142020QUALITY OF SERVICES IN MPLS NETWORKSTURCANU, Dinu 
1152020Realizarea comunicației nanosatelitului „tumnanosat” cu stațiile terestre în baza tehnologiei „software defined radio”VARZARI Vladimir ; ILCO Valentin ; MARTINIUC Alexei 
1162020Relevanța modelelor grafice și rețelelor BayesieneLISNIC, Inga ; SCROB, Sergiu 
1172021Reliability of the networks with random number of the units in each subnetLEAHU, Alexei ; ANDRIEVSCHI-BAGRIN, Veronica ; CIORBA, Dumitru ; FIODOROV Ion 
1182020Reprezentarea rețelei neuronale artificiale prin intermediul hipermatricieiSCROB, Sergiu ; LISNIC, Inga 
1192022Role of the University Management System in the digitalization of Technical University of MoldovaTURCANU, Dinu ; SIMINIUC, Rodica ; ȚURCANU, Tatiana 
1202020Segmentarea semantică a imaginilor digitale de diferite dimesiuniSOBOL, Alexandrina ; SCROB, Sergiu ; LISNIC, Inga