Browsing by Author BALANUTA, Anatol

Showing results 1 to 11 of 11
Issue DateTitleAuthor(s)
2021CAPITALIZATION OF SECONDARY WINE PRODUCTS – AN OPPORTUNITY FOR THE WINE SECTOR OF REPUBLIC OF MOLDOVA AND ROMANIAMUSTEAȚĂ, Grigore ; BALANUTA, Anatol ; REȘTICA, Vladislav ; FILIMON, Răzvan Vasile ; BĂETU, Marius Mihai ; PATRAS, Antoanela 
2022The determination of yeast viability in the concentrated sugar solutionsBALANUTA, Anatol ; SCLIFOS, Aliona ; COVACI, Ecaterina 
2022Fetească Neagră wine quality influenced by terroir in different ecosystems from Republic of MoldovaCOVACI, Ecaterina ; SCLIFOS, Aliona ; BALANUTA, Anatol 
2021THE INFLUENCE OF DISTILLATION METHODS ON THE FLAVOR PROFILE AND QUALITY INDICES OF WINE BRANDIESBALANUTA, Anatol ; COVACI, Ecaterina ; SCLIFOS, Aliona 
2022Possibility and necessity of tartaric acid production in the Republic of MoldovaRESITCA, Vladislav ; BALANUTA, Anatol ; SCUTARU, Iurie ; COVACI, Ecaterina ; SCLIFOS, Aliona ; PATRAS, Antoanela ; BORTA, Ana-Maria 
2023Procedeu de fabricare a vinuluiBALANUTA, Anatol ; SCLIFOS, Aliona ; COVACI, Ecaterina 
2023Procedeu de fabricare a vinuluiBALANUTA, Anatol ; COVACI, Ecaterina ; SCLIFOS, Aliona ; SCLIFOS, Aliona ; SCLIFOS, Aliona ; SCUTARU, Iurie ; ZGARDAN, Dan ; PATRAS, Antoanela 
2023Procedeu de fabricare a vinului spumant în rezervoare sub presiuneBALANUTA, Anatol ; COVACI, Ecaterina ; SCLIFOS, Aliona ; ZGARDAN, Dan ; GHERDELESCU, Lucia 
2023PROCEDEU DE FABRICARE DISCONTINUE A VINULUI SPUMANT ÎN VASE DE PRESIUNEBALANUTA, Anatol ; COVACI, Ecaterina ; SCLIFOS, Aliona 
2021Procedeu de îmbogățire a vinurilor cu substanțe biologic activeBALANUTA, Anatol ; COVACI, Ecaterina ; PATRAS, Antoanela 
2023Process for producing wineBALANUTA, Anatol ; COVACI, Ecaterina ; SCLIFOS, Aliona ; PATRAS, Antoanela