Browsing by Author SAVCENCO, Alexandra
Showing results 1 to 12 of 12
Issue Date | Title | Author(s) |
---|---|---|
2022 | COLOR STABILITY OF YOGURT WITH NATURAL YELLOW FOOD DYE FROM SAFFLOWER (CARTHAMUS TINCTORIUS L) | POPESCU, Liliana ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; BAERLE, Alexei ; SAVCENCO, Alexandra ; TATAROV, Pavel |
2021 | Coloranții chalconici din șofrănel pentru corecția culorii produselor alimentare | SAVCENCO, Alexandra ; LAICO, Vladimir |
2021 | ELABORAREA TEHNOLOGIEI DE OBȚINERE A COLORANTULUI GALBEN ALIMENTAR DIN PETALE DE ȘOFRĂNEL | SAVCENCO, Alexandra |
2019 | Extracţia substanţelor fenolice din pieliţa miezului de nuci | SANDU, Iuliana ; BAERLE, Natalia ; SAVCENCO, Alexandra ; BAERLE, Victor |
2022 | Procedeu de fabricare a iaurtului | POPESCU, Liliana ; SAVCENCO, Alexandra ; BAERLE, Alexei ; TATAROV, Pavel ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; STURZA, Rodica ; PATRAS, Antoanela |
2023 | Procedeu de fabricare a iaurtului | POPESCU, Liliana ; SAVCENCO, Alexandra ; BAERLE, Alexei ; TATAROV, Pavel ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; STURZA, Rodica ; PATRAS, Antoanela |
2021 | Procedeu de ob ţ inere a coloran ţ ilor din petale de Şofrănel ( Carthamus tinctorius L.) | SAVCENCO, Alexandra ; BAERLE, Alexei ; TATAROV, Pavel ; IVANOVA, Raisa |
2021 | Procedeu de obținere a coloranților din petale de Șofrănel | SAVCENCO, Alexandra ; BAERLE, Alexei ; TATAROV, Pavel ; IVANOVA, Raisa |
2022 | Procedeu de obţinere a colorantului roşu în formă de pulbere din petale de Şofrănel | SAVCENCO, Alexandra ; BAERLE, Alexei ; TATAROV, Pavel ; IVANOVA, Raisa |
2021 | PROCESS FOR OBTAINING RED DYE CARTHAMIN IN POWDER FORM | SAVCENCO, Alexandra ; BAERLE, Alexei ; TATAROV, Pavel ; IVANOVA, Raisa |
2021 | Process for producing dyes from Safflower petals (Carthamus tinctorius L.) | SAVCENCO, Alexandra ; BAERLE, Alexei ; TATAROV, Pavel ; IVANOVA, Raisa |
2022 | Use of yellow food dye from safflower petales in producing of caramel | BANTEA-ZAGAREANU, Valentina ; SAVCENCO, Alexandra ; BAERLE, Alexei ; TATAROV, Pavel |