Browsing by Author BULGARU, Viorica
Showing results 1 to 20 of 27
next >
Issue Date | Title | Author(s) |
---|---|---|
2022 | Assessment of Quality Indices and Their Influence on the Texture Profile in the Dry-Aging Process of Beef | BULGARU, Viorica ; POPESCU, Liliana ; NETREBA, Natalia ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; STURZA, Rodica |
2011 | Băutură acido-lactică pe bază de zer stabilizată cu amidon de soriz | BULGARU, Viorica |
2022 | Caracteristicile calității iaurtului din amestec de lapte de capră și de vacă | CUȘMENCO, Tatiana ; BULGARU, Viorica ; SANDULACHI, Elizaveta ; MACARI, Artur |
2021 | Controlling the Risk of Bacillus in Food Using Berries | SANDULACHI, Elisaveta ; BULGARU, Viorica ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; STURZA, Rodica |
2022 | The effects of lactose hydrolysis on the lactose-free yogurt quality | POPESCU, Liliana ; BULGARU, Viorica |
2021 | ELABORAREA ȘI IMPLEMENTAREA TEHNOLOGIEI INOVAȚIONALE DE MATURARE PRIN USCARE A CĂRNII DE BOVINĂ ”DRY AGED BEEF” | BULGARU, Viorica ; NETREBA, Natalia |
2020 | Elaboration and implementation of goat milk ice cream technology with increased nutritional and biological value at SRL Mellang&Compani | BULGARU, Viorica ; DUDUSH, Veaceslav |
2021 | ELABORATION AND IMPLEMENTATION OF THE INNOVATIVE TECHNOLOGY OF DRY AGED BEEF | BULGARU, Viorica |
2021 | Evolution of Physico-chemical Indices and Functional Properties of Fruit Yogurt during Storage | BULGARU, Viorica ; CUȘMENCO, Tatiana ; SANDULACHI, Elizaveta ; MACARI, Artur ; STURZA, Rodica |
2019 | Gelato quality characteristics manufactured from natural ingredients | BULGARU, Viorica ; POPESCU, Liliana ; BULAT, Iulia |
2021 | Microbiologia industrială. Partea I. Ciclu de prelegeri. | SANDULACHI, Elisaveta ; BULGARU, Viorica |
2023 | Nutriție personalizată și tehnologii inteligente pentru bunăstarea mea | SIMINIUC, Rodica ; TURCANU, Dinu ; CHIRSANOVA, Aurica ; RESITCA, Vladislav ; BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; CAPCANARI, Tatiana ; BOISTEAN, Alina ; POPOVICI, Violina ; GROSU, Carolina ; GUTIUM, Olga ; CUJBA, Rodica ; POJAR, Daniela ; POPESCU, Liliana ; BULGARU, Viorica ; ȚURCANU, Tatiana ; CHETROI, Vasile ; ICHIM, Ion ; DEREVLENCO, Vasile ; CHILIMARI, Dumitru |
2021 | Procedeu de fabricare a înghețatei | POPESCU, Liliana ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; STURZA, Rodica ; COJOCARI, Daniela ; BALAN, Greta ; BULGARU, Viorica |
2021 | Procedeu de fabricare a îngheţatei | POPESCU, Liliana ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; STURZA, Rodica ; COJOCARI, Daniela ; BALAN, Greta ; BULGARU, Viorica |
2022 | Procedeu de maturare prin uscare a cărnii de bovină | BULGARU, Viorica ; POPESCU, Liliana ; DUDUSH, Veaceslav |
2022 | Procedeu de maturare prin uscare a cărnii de bovină | BULGARU, Viorica ; POPESCU, Liliana ; DUDUSH, Veaceslav |
2023 | Procedeu de maturare prin uscare a cărnii de bovină | BULGARU, Viorica ; POPESCU, Liliana ; DUDUSH, Veaceslav |
2023 | Procedeu de maturare prin uscare a cărnii de bovină | BULGARU, Viorica ; POPESCU, Liliana ; DUDUSH, Veaceslav |
2022 | Procedeu de obținere a iaurtului din lapte de capră și de vacă | CUȘMENCO, Tatiana ; MACARI, Artur ; BULGARU, Viorica ; SANDULACHI, Elizaveta |
2022 | Procedeu de obţinere a iaurtului din lapte de capră şi de vacă | CUȘMENCO, Tatiana ; MACARI, Artur ; BULGARU, Viorica ; SANDULACHI, Elizaveta |