Department of Food Technology

Organization name
Department of Food Technology
Director
City
Chişinău
Country
Moldova, Republic of
City
Chişinău
9/9, Studenţilor str., block of study nr. 5
Country
Moldova, Republic of

OrgUnit's Researchers publications
(Dept/Workgroup Publication)

Refined By:
Type:  Award
Date Issued:  2022

Results 1-15 of 15 (Search time: 0.002 seconds).

Issue DateTitleAuthor(s)
12022Composition for the production of biscuits with high biological valueBOEŞTEAN, Olga ; NETREBA, Natalia ; MACARI, Artur 
22022Compoziţie pentru fabricarea biscuiţilor cu valoare biologică ridicatăBOEŞTEAN, Olga ; NETREBA, Natalia ; MACARI, Artur 
32022The manufacture of bakery products from triticale flourTURCULET, Nadejda ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; STURZA, Rodica ; VEVERIŢĂ, Efimia ; BUIUCLI, Petr ; LUPAŞCU, Galina ; ROTARI, Silvia ; GORE, Andrei ; LEATAMBORG, Svetlana 
42022The manufacture of bakery products from triticale flourTURCULET, Nadejda ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; STURZA, Rodica ; VEVERIŢĂ, Efimia ; BUIUCLI, Petr ; LUPAŞCU, Galina ; ROTARI, Silvia ; GORE, Andrei ; LEATAMBORG, Svetlana 
52022Procedeu de eliminarea a compuşilor fenolici şi naftochinonelor din pieliţa miezului de nuci (Juglans Regia L.)BAERLE, Alexei ; TATAROV, Pavel ; SANDU, Iuliana 
62022Procedeu de fabricare a iaurtuluiPOPESCU, Liliana ; SAVCENCO, Alexandra ; BAERLE, Alexei ; TATAROV, Pavel ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; STURZA, Rodica ; PATRAS, Antoanela 
72022Procedeu de maturare prin uscare a cărnii de bovinăBULGARU, Viorica ; POPESCU, Liliana ; DUDUSH, Veaceslav 
82022Procedeu de obținere a iaurtului din lapte de capră și de vacăCUȘMENCO, Tatiana ; MACARI, Artur ; BULGARU, Viorica ; SANDULACHI, Elizaveta 
92022Procedeu de obținere a sosului funcționalPOPOVICI, Violina ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; PATRAS, Antoanela ; DESEATNICOV, Olga ; STURZA, Rodica 
102022Procedeu de obținere a sosului funcțional din fructe de cătină albăBOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; POPOVICI, Violina ; SIMINIUC, Rodica ; MACARI, Artur 
112022Process for obtaining functional saucePOPOVICI, Violina ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; PATRAS, Antoanela ; DESEATNICOV, Olga ; STURZA, Rodica 
122022Process for obtaining yogurt from goat's and cow's milkCUȘMENCO, Tatiana ; MACARI, Artur ; BULGARU, Viorica ; SANDULACHI, Elizaveta 
132022Process for obtaining yogurt from goat's and cow's milkCUȘMENCO, Tatiana ; MACARI, Artur ; BULGARU, Viorica ; SANDULACHI, Elizaveta 
142022Process for producing ice creamPOPESCU, Liliana ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; STURZA, Rodica ; COJOCARI, Daniela ; BALAN, Greta ; BULGARU, Viorica 
152022Process for producing yoghurt with high biological valuePOPESCU, Liliana ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; STURZA, Rodica ; PATRAS, Antoanela ; LUNG, Ildiko ; OPRIȘ, Ocsana-Ileana ; SORAN, Maria-Loredana