Department of Food and Nutrition

Organization name
Department of Food and Nutrition
City
Chişinău
Country
Moldova, Republic of
City
Chişinău
Studenţilor str., block of study nr. 5
Country
Moldova, Republic of

OrgUnit's Researchers publications
(Dept/Workgroup Publication)

Refined By:
Type:  Award
Author:  SIMINIUC, Rodica
Date Issued:  2021

Results 1-12 of 12 (Search time: 0.001 seconds).

Issue DateTitleAuthor(s)
12021Compoziţii şi procedeu de fabricare a cozonacului cu maia cu floră spontanăSIMINIUC, Rodica ; TURCANU, Dinu 
22021Compoziţii şi procedeu de fabricare a cozonacului cu maia cu floră spontanăSIMINIUC, Rodica ; TURCANU, Dinu 
32021Functional pastry sauce based on Carob pods with no added sugarCAPCANARI, Tatiana ; CHIRSANOVA, Aurica ; SIMINIUC, Rodica 
42021Iaurt fără lactoză fortificat cu fierCAPCANARI, Tatiana ; BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; CHIRSANOVA, Aurica ; SIMINIUC, Rodica 
52021Procedeu de obținere a pâinii funcționale cu făină de inBOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; POPOVICI, Violina ; CAPCANARI, Tatiana ; SIMINIUC, Rodica ; GROSU, Carolina 
62021Procedeu de obținere a pâinii funcționale cu făină de inBOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; POPOVICI, Violina ; CAPCANARI, Tatiana ; SIMINIUC, Rodica ; GROSU, Carolina 
72021PROCESS FOR OBTAINING FUNCTIONAL BREAD WITH THE ADDITION OF FLAXSEED FLOURBOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; POPOVICI, Violina ; CAPCANARI, Tatiana ; SIMINIUC, Rodica ; GROSU, Carolina 
82021The process for obtaining vinegar from white wine fermented in walnut shell (Juglans regia L.)BOIȘTEAN, Alina ; CHIRSANOVA, Aurica ; SIMINIUC, Rodica ; RESITCA, Vladislav ; GAINA, Boris 
92021SOS DE COFETĂRIE FUNCȚIONAL PE BAZĂ DE PĂSTĂI DE CAROB (CERATONIA SILIQUA) AUTOHTONE FĂRĂ ZAHĂR ADĂUGATCAPCANARI, Tatiana ; CHIRSANOVA, Aurica ; SIMINIUC, Rodica 
102021Umplutură funcţională din șrot din miez de nuci (Juglans Regie L) utilizată în patisserieCAZAC, Viorica ; SIMINIUC, Rodica ; GROSU, Carolina ; GUTIUM, Olga 
112021UTILIZAREA COJILOR DE NUCI IN FERMENTAREA OȚETULUIBoistean, Alina ; CHIRSANOVA, Aurica ; SIMINIUC, Rodica ; GAINA, Boris 
122021Utilizarea cojilor de nuci in fermentarea oțetuluiBoistean, Alina ; CHIRSANOVA, Aurica ; SIMINIUC, Rodica ; GAINA, Boris