macari-artur.jpg picture
Full Name
MACARI, Artur
 
Personal Site
 
Email
artur.macari@tpa.utm.md
 
Country
Moldova, Republic of
Loading... 1 0 20 0 false
Loading... 2 0 20 0 false

Publications

Results 1-12 of 12 (Search time: 0.001 seconds).

Issue DateTitleAuthor(s)
12019Process for producing semi-finished products of minced muttonSCRIPCARI, Ion ; GRUMEZA, Irina ; MACARI, Artur ; GUDIMA, Angela ; COEV, Ghenadie 
22019Process for producing semi-finished products of minced muttonGRUMEZA, Irina ; SCRIPCARI, Ion ; MACARI, Artur ; GUDIMA, Angela ; COEV, Ghenadie 
32022Process for obtaining yogurt from goat's and cow's milkCUȘMENCO, Tatiana ; MACARI, Artur ; BULGARU, Viorica ; SANDULACHI, Elizaveta 
42022Process for obtaining yogurt from goat's and cow's milkCUȘMENCO, Tatiana ; MACARI, Artur ; BULGARU, Viorica ; SANDULACHI, Elizaveta 
52021PROCESS FOR OBTAINING OF DIETARY FIBER FROM FLAXSEED POMACEBaerle, Alexei ; TATAROV, Pavel ; SANDU, Iuliana ; STURZA, Rodica ; MACARI, Artur 
62023Process for obtaining functional sauce from sea buckthorn berriesBOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; POPOVICI, Violina ; SIMINIUC, Rodica ; MACARI, Artur 
72019Process for bleaching nuts Juglans regia L.CIUMAC, Jorj ; RESITCA, Vladislav ; MACARI, Artur ; BOAGHI, Eugenia 
82022Procedeu de obținere a sosului funcțional din fructe de cătină albăBOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; POPOVICI, Violina ; SIMINIUC, Rodica ; MACARI, Artur 
92022Procedeu de obținere a iaurtului din lapte de capră și de vacăCUȘMENCO, Tatiana ; MACARI, Artur ; BULGARU, Viorica ; SANDULACHI, Elizaveta 
102021Procedeu de obținere a fibrelor alimentare din șrot de semințe de inBAERLE, Alexei ; TATAROV, Pavel ; SANDU, Iuliana ; STURZA, Rodica ; MACARI, Artur 
112022Compoziţie pentru fabricarea biscuiţilor cu valoare biologică ridicatăBOEŞTEAN, Olga ; NETREBA, Natalia ; MACARI, Artur 
122022Composition for the production of biscuits with high biological valueBOEŞTEAN, Olga ; NETREBA, Natalia ; MACARI, Artur