Books/Monographs Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 49
Issue DateTitleAuthor(s)
2022Transmisii precesionale. Vol. 3. Generarea suprafețelor și AplicațiiBOSTAN, Ion 
2022Transmisii precesionale. Vol. 2. Geometria, Cinematica și Portanța contactuluiBOSTAN, Ion 
2022Transmisii precesionale. Vol. 1. Sinteză, Cinematică și Elemente de calculBOSTAN, Ion 
2022Optimization of apportionmentsBOLUN, Ion 
2022Microbiologie alimentaireCHIRSANOVA, Aurica ; REȘTICA, Vladislav ; CAPCANARI, Tatiana ; SIMINIUC, Rodica ; BOISTEAN, Alina 
2022Технология продуктов пчеловодства и их применениеКРАСОЧКО, Петр Альбинович ; ЕРЕМИЯ, Николай Георгиевич 
2022Основы технологии продуктов пчеловодства и их применениеКРАСОЧКО, Петр Альбинович ; ЕРЕМИЯ, Николай Георгиевич 
2022Improving the cross-border public transportation using electric buses supplied with renewable energyNIȚUCĂ, Costică ; NUCA, Ilie ; PLEȘCA, Adrian Traian ; CHIRIAC, Gabriel ; CAZAC, Vadim ; BURDUNIUC, Marcel 
2022PROSPECTIVE PEDAGOGY: CONCEPTUAL AND METHODOLOGICAL FUNDAMENTALSLUNGU, Viorelia 
2022Cogenerarea de mică şi medie putere. Justificarea structurii și parametrilor surselor de energie în cadrul unui sistem de termoficare urbană. Îndrumar metodicARION, Valentin ; HLUSOV Viorica ; LEU, Vasile ; BOROSAN, Constantin 
2022Micro- and nano-engineering of III-V and II-VI semiconductor compounds and metal nanostructures based on electrochemical technologies for multifunctional applicationsMONAICO, Eduard V. 
2022Medicină regenerativă și nanomedicinăNACU, Viorel ; LĂBUȘCĂ, Luminița 
2022Tehnologia produselor de patiserie: Indicații metodice privind efectuarea lucrărilor de laboratorCOVALIOV, Eugenia ; CHIRSANOVA, Aurica ; SIMINIUC, Rodica 
2022Instrumente de referință pentru pregătirea și prezentarea probelor la disciplina Analiza senzorială a produselor alimentației publice: Indicații metodice pentru realizarea lucrărilor practiceSIMINIUC, Rodica ; CHIRSANOVA, Aurica ; TURCANU, Dinu 
2022Exerciții practice pentru dezvoltarea acuității senzoriale la disciplina Analiza senzorială a produselor alimentației publice: Indicații metodice pentru realizarea lucrărilor practiceSIMINIUC, Rodica ; CHIRSANOVA, Aurica ; RESITCA, Vladislav ; COVALIOV, Eugenia ; TURCANU, Dinu 
2020Principii de dezvoltare a oenologiei moderne şi organizarea pieţei vitivinicole. Monografie colectivă.STURZA, Rodica ; ZGARDAN, Dan 
2018Compuşi biologic activi de origine horticolă pentru alimente funcţionaleGHENDOV-MOŞANU, Aliona 
2021Paradoxes and favoring in apportionmentsBOLUN, Ion 
2021Chimia aplicată pentru ingineriSTURZA, Rodica ; VEREJAN, Ana ; HARITONOV, Svetlana ; MUNTEANU, Diana ; COVACI, Ecaterina ; SCUTARU, Iurie ; DRUȚĂ, Raisa ; SUBOTIN, Iurie ; GUREV, Angela ; DRAGANCEA, Veronica ; DRUȚĂ, Vadim ; BAERLE, Alexei 
2018COMPUȘI BIOLOGIC ACTIVI DE ORIGINE HORTICOLĂ PENTRU ALIMENTE FUNCȚIONALEGHENDOV-MOŞANU, Aliona 
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 49