Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 49
Issue Date | Title | Author(s) |
2022 | Transmisii precesionale. Vol. 3. Generarea suprafețelor și Aplicații | BOSTAN, Ion |
2022 | Transmisii precesionale. Vol. 2. Geometria, Cinematica și Portanța contactului | BOSTAN, Ion |
2022 | Transmisii precesionale. Vol. 1. Sinteză, Cinematică și Elemente de calcul | BOSTAN, Ion |
2022 | Optimization of apportionments | BOLUN, Ion |
2022 | Microbiologie alimentaire | CHIRSANOVA, Aurica ; REȘTICA, Vladislav ; CAPCANARI, Tatiana ; SIMINIUC, Rodica ; BOISTEAN, Alina |
2022 | Технология продуктов пчеловодства и их применение | КРАСОЧКО, Петр Альбинович ; ЕРЕМИЯ, Николай Георгиевич |
2022 | Основы технологии продуктов пчеловодства и их применение | КРАСОЧКО, Петр Альбинович ; ЕРЕМИЯ, Николай Георгиевич |
2022 | Improving the cross-border public transportation using electric buses supplied with renewable energy | NIȚUCĂ, Costică ; NUCA, Ilie ; PLEȘCA, Adrian Traian ; CHIRIAC, Gabriel ; CAZAC, Vadim ; BURDUNIUC, Marcel |
2022 | PROSPECTIVE PEDAGOGY: CONCEPTUAL AND METHODOLOGICAL FUNDAMENTALS | LUNGU, Viorelia |
2022 | Cogenerarea de mică şi medie putere. Justificarea structurii și parametrilor surselor de energie în cadrul unui sistem de termoficare urbană. Îndrumar metodic | ARION, Valentin ; HLUSOV Viorica ; LEU, Vasile ; BOROSAN, Constantin |
2022 | Micro- and nano-engineering of III-V and II-VI semiconductor compounds and metal nanostructures based on electrochemical technologies for multifunctional applications | MONAICO, Eduard V. |
2022 | Medicină regenerativă și nanomedicină | NACU, Viorel ; LĂBUȘCĂ, Luminița |
2022 | Tehnologia produselor de patiserie: Indicații metodice privind efectuarea lucrărilor de laborator | COVALIOV, Eugenia ; CHIRSANOVA, Aurica ; SIMINIUC, Rodica |
2022 | Instrumente de referință pentru pregătirea și prezentarea probelor la disciplina Analiza senzorială a produselor alimentației publice: Indicații metodice pentru realizarea lucrărilor practice | SIMINIUC, Rodica ; CHIRSANOVA, Aurica ; TURCANU, Dinu |
2022 | Exerciții practice pentru dezvoltarea acuității senzoriale la disciplina Analiza senzorială a produselor alimentației publice: Indicații metodice pentru realizarea lucrărilor practice | SIMINIUC, Rodica ; CHIRSANOVA, Aurica ; RESITCA, Vladislav ; COVALIOV, Eugenia ; TURCANU, Dinu |
2020 | Principii de dezvoltare a oenologiei moderne şi organizarea pieţei vitivinicole. Monografie colectivă. | STURZA, Rodica ; ZGARDAN, Dan |
2018 | Compuşi biologic activi de origine horticolă pentru alimente funcţionale | GHENDOV-MOŞANU, Aliona |
2021 | Paradoxes and favoring in apportionments | BOLUN, Ion |
2021 | Chimia aplicată pentru ingineri | STURZA, Rodica ; VEREJAN, Ana ; HARITONOV, Svetlana ; MUNTEANU, Diana ; COVACI, Ecaterina ; SCUTARU, Iurie ; DRUȚĂ, Raisa ; SUBOTIN, Iurie ; GUREV, Angela ; DRAGANCEA, Veronica ; DRUȚĂ, Vadim ; BAERLE, Alexei |
2018 | COMPUȘI BIOLOGIC ACTIVI DE ORIGINE HORTICOLĂ PENTRU ALIMENTE FUNCȚIONALE | GHENDOV-MOŞANU, Aliona |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 49