Department of Food and Nutrition

Organization name
Department of Food and Nutrition
City
Chişinău
Country
Moldova, Republic of
City
Chişinău
Studenţilor str., block of study nr. 5
Country
Moldova, Republic of

OrgUnit's Researchers publications
(Dept/Workgroup Publication)

Refined By:
Date Issued:  [2020 TO 2021]

Results 21-40 of 53 (Search time: 0.002 seconds).

Issue DateTitleAuthor(s)
212021Jerusalem artichoke (Helianthus tuberosus) flour impact on bread qualityCHIRSANOVA, Aurica ; CAPCANARI, Tatiana ; GÎNCU, Ecaterina 
222020THE METHODOLOGICAL ASPECTS OF USING REAL-TIME PCR IN ACETOBACTER DETECTIONBOISTEAN, Alina ; CHIRSANOVA, Aurica ; ZGARDAN, Dan ; MITINA, Irina ; GAINA, Boris 
32020The oxidative stability of seabuckthorn lipophilic extractsPOPOVICI, Violina 
42020Peculiarities of walnut oil state in some food emulsionsRADU Oxana 
52020Plăcinte alese-culese de la străbuniCAZAC, Viorica ; GROSU, Carolina ; GUTIUM, Olga ; SIMINIUC, Rodica 
62020Potential Application of Hippophae Rhamnoides in Wheat Bread ProductionGHENDOV-MOŞANU, Aliona ; CRISTEA, Elena ; PATRAS, Antoanela ; STURZA, Rodica ; PĂDUREANU, Silvica ; DESEATNICOV, Olga ; TURCULET, Nadejda ; BOEŞTEAN, Olga ; NICULAUA, Marius 
72021Procedeu de ob ţinere a pâinii funcţionale cu adaos de făină din seminţ e de inBOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; POPOVICI, Violina ; CAPCANARI, Tatiana ; SIMINIUC, Rodica ; GROSU, Carolina 
82021Procedeu de obținere a iaurtului cu pudră de topinamburCHIRSANOVA, Aurica ; BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; RESITCA, Vladislav ; CAPCANARI, Tatiana ; Boistean, Alina 
92021Procedeu de obținere a iaurtului cu pudră de topinamburCHIRSANOVA, Aurica ; BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; RESITCA, Vladislav ; CAPCANARI, Tatiana ; Boistean, Alina 
102021Procedeu de obținere a pâinii funcționale cu făină de inBOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; POPOVICI, Violina ; CAPCANARI, Tatiana ; SIMINIUC, Rodica ; GROSU, Carolina 
112021Procedeu de obținere a pâinii funcționale cu făină de inBOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; POPOVICI, Violina ; CAPCANARI, Tatiana ; SIMINIUC, Rodica ; GROSU, Carolina 
122021Procedeu de obţinere a batoanelor funcţionalePOPESCU, A. ; BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; CAPCANARI, Tatiana ; SUHODOL, Natalia ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; DESEATNICOV, Olga ; STURZA, Rodica 
132021Procedeu de obţinere a batoanelor funcţionale din dovleacPOPESCU, A. ; BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; CAPCANARI, Tatiana ; SUHODOL, Natalia ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; DESEATNICOV, Olga ; STURZA, Rodica 
142021Procedeu de obţinere a oţetului din vin albBoistean, Alina ; CHIRSANOVA, Aurica ; GAINA, Boris ; SIMINIUC, Rodica 
152021Procedeu de stabilizare a uleiurilor vegetalePOPOVICI, Violina ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; STURZA, Rodica ; DESEATNICOV, Olga 
162021PROCESS FOR MAKING ACHLORIDE BREAD STICKSSUHODOL, Natalia ; BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; DESEATNICOV, Olga ; CAPCANARI, Tatiana ; CHIRSANOVA, Aurica ; RESITCA, Vladislav 
172021PROCESS FOR OBTAINING FUNCTIONAL BARS FROM PUMPKIN (CUCURBITA MAXIMA)BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; CAPCANARI, Tatiana ; SUHODOL, Natalia ; DESEATNICOV, Olga ; STURZA, Rodica 
182021PROCESS FOR OBTAINING FUNCTIONAL BREAD WITH THE ADDITION OF FLAXSEED FLOURBOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; POPOVICI, Violina ; CAPCANARI, Tatiana ; SIMINIUC, Rodica ; GROSU, Carolina 
192021The process for obtaining vinegar from white wine fermented in walnut shell (Juglans regia L.)BOIȘTEAN, Alina ; CHIRSANOVA, Aurica ; SIMINIUC, Rodica ; RESITCA, Vladislav ; GAINA, Boris 
202021PROCESS FOR OBTAINING YOGURT WITH JERUSALEM ARTICHOKE POWDER (HELIANTHUS TUBEROSUS)GÎNCU, Ecaterina ; CHIRSANOVA, Aurica ; BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; RESITCA, Vladislav ; CAPCANARI, Tatiana ; BOIȘTEAN, Alina