Browsing by Author MACARI, Artur
Showing results 1 to 20 of 32
next >
Issue Date | Title | Author(s) |
---|---|---|
2022 | Antimicrobial effect of basil, thyme and tarragon against S. Abony | COJOCARI, Daniela ; MACARI, Artur ; SANDULACHI, Elizaveta |
2021 | Antimicrobial Effects of Basil, Summer Savory and Tarragon Lyophilized Extracts in Cold Storage Sausages | MACARI, Artur ; STURZA, Rodica ; LUNG Ildiko ; SORAN Maria-Loredana ; OPRIȘ, Ocsana ; BALAN, Greta ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; VODNAR, Dan Cristian ; COJOCARI, Daniela |
2022 | ANTIMICROBIAL PROPERTIES OF SEA BUCKTHORN GROWNIN THE REPUBLIC OF MOLDOVA | SANDULACHI, Elizaveta ; MACARI, Artur ; COJOCARI, Daniela ; BALAN, Greta ; POPA, Sergiu ; TURCULET, Nadejda ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; STURZA, Rodica |
2021 | Antioxidant and Antimicrobial Activity of Basil, Thyme and Tarragon Used in Meat Products | SANDULACHI, Elizaveta ; MACARI, Artur ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; COJOCARI, Daniela ; STURZA, Rodica |
2022 | Caracteristicile calității iaurtului din amestec de lapte de capră și de vacă | CUȘMENCO, Tatiana ; BULGARU, Viorica ; SANDULACHI, Elizaveta ; MACARI, Artur |
15-Mar-2019 | Changes in consumer properties of new grain crispbreads based on spelt during storage | MARDAR, Maryna ; ZNACHEK, Rafaela ; MACARI, Artur |
2022 | Chemical characterization of alginate-encapsulated plant extracts | POPESCU, Liliana ; SORAN Maria-Loredana ; LUNG Ildiko ; OPRIȘ Ocsana-Ileana ; KACSO, Irina ; CIORÎŢĂ, Alexandra ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; MACARI, Artur ; BARBAROȘ, Maria-Marcela ; STURZA, Rodica |
2022 | Colour-the marker maturity fruite of sea buckthorn berries | DIANU, Irina ; MACARI, Artur ; NETREBA, Natalia ; BAERLE, Alexei ; BOEŞTEAN, Olga ; SANDU, Iuliana |
2020 | COMPARATIVE STUDY OF THE LEGISLATIVE-NORMATIVE BAZE IN THE CONTROL OF NITRATES IN LEAFY GREENS | MACARI, Artur ; RADU Oxana ; SUBOTIN, Iurie ; BOEŞTEAN, Olga |
2022 | Composition for the production of biscuits with high biological value | BOEŞTEAN, Olga ; NETREBA, Natalia ; MACARI, Artur |
2022 | Compoziţie pentru fabricarea biscuiţilor cu valoare biologică ridicată | BOEŞTEAN, Olga ; NETREBA, Natalia ; MACARI, Artur |
2022 | Compoziţie pentru fabricarea biscuiţilor cu valoare biologică ridicată | BOEŞTEAN, Olga ; NETREBA, Natalia ; MACARI, Artur |
2021 | Evolution of Physico-chemical Indices and Functional Properties of Fruit Yogurt during Storage | BULGARU, Viorica ; CUȘMENCO, Tatiana ; SANDULACHI, Elizaveta ; MACARI, Artur ; STURZA, Rodica |
2022 | Food packing – problems and perspectives | SUBOTIN, Iurie ; MACARI, Artur ; DRUȚĂ, Raisa |
2019 | Inhibiting of accidental pathogenic microbiota in meat products with berry powders | COJOCARI, Daniela ; STURZA Rodica ; SANDULACHI, Elizaveta ; MACARI, Artur ; BALAN, Greta ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona |
2018 | Procedeu de albire a nucilor Juglans regia L. | CIUMAC, J. ; BOAGHI, Eugenia ; RESITCA Vladislav ; MACARI Artur |
2021 | Procedeu de obținere a fibrelor alimentare din șrot de semințe de in | BAERLE, Alexei ; TATAROV, Pavel ; SANDU, Iuliana ; STURZA, Rodica ; MACARI, Artur |
2022 | Procedeu de obținere a iaurtului din lapte de capră și de vacă | CUȘMENCO, Tatiana ; MACARI, Artur ; BULGARU, Viorica ; SANDULACHI, Elizaveta |
2022 | Procedeu de obținere a sosului funcțional din fructe de cătină albă | BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; POPOVICI, Violina ; SIMINIUC, Rodica ; MACARI, Artur |
2021 | Procedeu de obţinere a fibrelor alimentare din şrot de seminţe de in | BAERLE, Alexei ; TATAROV, Pavel ; SANDU, Iuliana ; STURZA, Rodica ; MACARI, Artur |