Department of Food and Nutrition
Organization name
Department of Food and Nutrition
Director
Parent OrgUnit
City
Chişinău
Country
Moldova, Republic of
City
Chişinău
Studenţilor str., block of study nr. 5
Country
Moldova, Republic of
OrgUnit's Researchers publications
(Dept/Workgroup Publication)
Fulltext
Results 1-20 of 22 (Search time: 0.001 seconds).
Issue Date | Title | Author(s) | |
---|---|---|---|
1 | 2022 | The acetic fermentation process of white wine vinegar / Procedeul de fermentație acetică a oțetului din vin alb | Boistean, Alina ; CHIRSANOVA, Aurica ; GAINA, Boris ; SIMINIUC, Rodica |
2 | 2022 | Agro-industrial potential of Cannabis Sativa L. Seeds as a sourse of biological active substances | CAPCANARI, Tatiana ; CHIRSANOVA, Aurica ; NEGOIȚA, Cătălina ; COVALIOV, Eugenia ; SIMINIUC, Rodica |
3 | 2022 | Cannabis sativa L. agro-industrial potential in the Republic of Moldova | NEGOIȚA, Cătălina ; CAPCANARI, Tatiana ; CHIRSANOVA, Aurica ; SIMINIUC, Rodica |
4 | 2022 | Eating Behavior of Students at the Technical University of Moldova during the Isolation Period | SIMINIUC, Rodica ; COVALIOV, Eugenia ; TURCANU, Dinu ; POJAR, Daniela ; REȘTICA, Vladislav ; CHIRSANOVA, Aurica ; CAPCANARI, Tatiana |
5 | 2022 | Evaluation of the eating behavior of TUM employees during the lockdown | SIMINIUC, Rodica ; TURCANU, Dinu ; CHIRSANOVA, Aurica ; RESITCA, Vladislav ; ȚURCANU, Tatiana |
6 | 2022 | Exerciții practice pentru dezvoltarea acuității senzoriale la disciplina Analiza senzorială a produselor alimentației publice: Indicații metodice pentru realizarea lucrărilor practice | SIMINIUC, Rodica ; CHIRSANOVA, Aurica ; RESITCA, Vladislav ; COVALIOV, Eugenia ; TURCANU, Dinu |
7 | 2021 | Functional pastry sauce based on Carob pods with no added sugar | CAPCANARI, Tatiana ; CHIRSANOVA, Aurica ; SIMINIUC, Rodica |
8 | 2022 | Functional profile of carob (Ceratonia siliqua L.) beans and pod pulp originated from the Republic of Moldova | CAPCANARI, Tatiana ; CHIRSANOVA, Aurica ; RADU Oxana ; BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; POPOVICI, Violina ; SIMINIUC, Rodica |
9 | 2021 | Iaurt fără lactoză fortificat cu fier | CAPCANARI, Tatiana ; BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; CHIRSANOVA, Aurica ; SIMINIUC, Rodica |
10 | 2022 | Instrumente de referință pentru pregătirea și prezentarea probelor la disciplina Analiza senzorială a produselor alimentației publice: Indicații metodice pentru realizarea lucrărilor practice | SIMINIUC, Rodica ; CHIRSANOVA, Aurica ; TURCANU, Dinu |
11 | 2022 | Microbiologie alimentaire | CHIRSANOVA, Aurica ; REȘTICA, Vladislav ; CAPCANARI, Tatiana ; SIMINIUC, Rodica ; BOISTEAN, Alina |
12 | 2022 | Pastry sauce with carob (Ceratonia siliqua) powder | CAPCANARI, Tatiana ; CHIRSANOVA, Aurica ; BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; RADU Oxana ; SIMINIUC, Rodica |
13 | 2022 | Personalized nutrition and intelligent technologies for my well-being | SIMINIUC, Rodica ; TURCANU, Dinu ; RESITCA, Vladislav ; CHIRSANOVA, Aurica ; POJAR, Daniela ; CUJBA, Rodica |
14 | 2021 | Procedeu de obţinere a oţetului din vin alb | Boistean, Alina ; CHIRSANOVA, Aurica ; GAINA, Boris ; SIMINIUC, Rodica |
15 | 2021 | The process for obtaining vinegar from white wine fermented in walnut shell (Juglans regia L.) | BOIȘTEAN, Alina ; CHIRSANOVA, Aurica ; SIMINIUC, Rodica ; RESITCA, Vladislav ; GAINA, Boris |
16 | 2021 | PRODUSE ALIMENTARE INOVATIVE | CHIRSANOVA, Aurica ; RESITCA, Vladislav ; SIMINIUC, Rodica ; SUHODOL, Natalia ; POPOVICI, Cristina ; DESEATNICOV, Olga ; CAPCANARI, Tatiana ; GUTIUM, Olga ; COVALIOV, Eugenia ; GROSU, Carolina ; PALADI, Daniela ; MIJA, Nina ; COSCIUG, Lidia ; CIUMAC, Jorj |
17 | 2022 | QUALITY OF LIFE, PHYSICAL ACTIVITY AND DIETARY BEHAVIOR OF ACADEMICS DURING THE PANDEMIC PERIOD | TURCANU, Dinu ; SIMINIUC, Rodica ; CHIRSANOVA, Aurica ; REȘTICA, Vladislav |
18 | 2021 | SOS DE COFETĂRIE FUNCȚIONAL PE BAZĂ DE PĂSTĂI DE CAROB (CERATONIA SILIQUA) AUTOHTONE FĂRĂ ZAHĂR ADĂUGAT | CAPCANARI, Tatiana ; CHIRSANOVA, Aurica ; SIMINIUC, Rodica |
19 | 2022 | Tehnologia produselor de patiserie: Indicații metodice privind efectuarea lucrărilor de laborator | COVALIOV, Eugenia ; CHIRSANOVA, Aurica ; SIMINIUC, Rodica |
20 | 2022 | The use of natural preservative in production gummy candies: valuation of local wine vinegar | Boistean, Alina ; CHIRSANOVA, Aurica ; SIMINIUC, Rodica ; TURCANU, Dinu ; RESITCA, Vladislav |