Department of Food and Nutrition
Organization name
Department of Food and Nutrition
Director
Parent OrgUnit
City
Chişinău
Country
Moldova, Republic of
City
Chişinău
Studenţilor str., block of study nr. 5
Country
Moldova, Republic of
OrgUnit's Researchers publications
(Dept/Workgroup Publication)
Fulltext
Results 41-60 of 72 (Search time: 0.001 seconds).
Issue Date | Title | Author(s) | |
---|---|---|---|
41 | 2021 | Procedeu de obținere a pâinii funcționale cu făină de in | BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; POPOVICI, Violina ; CAPCANARI, Tatiana ; SIMINIUC, Rodica ; GROSU, Carolina |
42 | 2023 | Procedeu de obținere a pâinii funcționale cu șrot din semințe de cânepă | CAPCANARI, Tatiana ; NEGOIȚA, Cătălina ; BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; POPOVICI, Violina ; CHIRSANOVA, Aurica ; SIMINIUC, Rodica |
43 | 2023 | Procedeu de obținere a pâinii funcționale cu șrot din semințe de cânepă | CAPCANARI, Tatiana ; NEGOIȚA, Cătălina ; BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; POPOVICI, Violina ; CHIRSANOVA, Aurica ; SIMINIUC, Rodica |
4 | 2023 | Procedeu de obținere a sosului de cofetărie funcțional fără zahăr adăugat | CAPCANARI, Tatiana ; BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; POPOVICI, Violina ; CHIRSANOVA, Aurica ; SIMINIUC, Rodica |
5 | 2022 | Procedeu de obținere a sosului funcțional din fructe de cătină albă | BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; POPOVICI, Violina ; SIMINIUC, Rodica ; MACARI, Artur |
6 | 2021 | Procedeu de obţinere a oţetului din vin alb | Boistean, Alina ; CHIRSANOVA, Aurica ; GAINA, Boris ; SIMINIUC, Rodica |
7 | 2023 | Procedeu de obţinere a sosului funcţional din fructe de cătină albă | BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; POPOVICI, Violina ; SIMINIUC, Rodica ; MACARI, Artur |
8 | 2023 | Procedura si compozitie pentru obtinerea painii fara gluten din faina de soriz (Sorghum Oryzoidum) | SIMINIUC, Rodica ; TURCANU, Dinu |
9 | 2023 | Procedura și compoziția de obținere a pâinii fără gluten cu adaos de pulpă din frunze de spanac (Spinacia Oleracea) | SIMINIUC, Rodica ; TURCANU, Dinu |
10 | 2023 | PROCEDURE AND COMPOSITION FOR OBTAINING GLUTEN-FREE BREAD FROM SORIZ FLOUR (SORGHUM ORYZOIDUM) | SIMINIUC, Rodica ; TURCANU, Dinu |
11 | 2023 | PROCEDURE AND COMPOSITION FOR OBTAINING GLUTEN-FREE BREAD WITH THE ADDITION OF PULP FROM SPINACH LEAVES (SPINACIA OLERACEA) | SIMINIUC, Rodica ; TURCANU, Dinu |
12 | 2023 | PROCEDURE AND COMPOSITION FOR OBTAINING GLUTENFREE BREAD WITH THE ADDITION OF ELDERBERRY BERRY PULP (SAMBUCUS NIGRA) | SIMINIUC, Rodica ; TURCANU, Dinu |
13 | 2021 | PROCESS FOR OBTAINING FUNCTIONAL BREAD WITH THE ADDITION OF FLAXSEED FLOUR | BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; POPOVICI, Violina ; CAPCANARI, Tatiana ; SIMINIUC, Rodica ; GROSU, Carolina |
14 | 2022 | Process for obtaining functional bread with the addition of flaxseed flour | BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; POPOVICI, Violina ; CAPCANARI, Tatiana ; SIMINIUC, Rodica ; GROSU, Carolina |
15 | 2023 | Process for obtaining functional sauce from sea buckthorn berries | BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; POPOVICI, Violina ; SIMINIUC, Rodica ; MACARI, Artur |
16 | 2023 | THE PROCESS FOR OBTAINING VINEGAR FROM WHITE WINE FERMENTED IN WALNUT SHELL (JUGLANS REGIA L.) | BOISTEAN, Alina ; CHIRSANOVA, Aurica ; SIMINIUC, Rodica ; GAINA, Boris |
17 | 2021 | The process for obtaining vinegar from white wine fermented in walnut shell (Juglans regia L.) | BOIȘTEAN, Alina ; CHIRSANOVA, Aurica ; SIMINIUC, Rodica ; RESITCA, Vladislav ; GAINA, Boris |
18 | 2021 | PRODUSE ALIMENTARE INOVATIVE | CHIRSANOVA, Aurica ; RESITCA, Vladislav ; SIMINIUC, Rodica ; SUHODOL, Natalia ; POPOVICI, Cristina ; DESEATNICOV, Olga ; CAPCANARI, Tatiana ; GUTIUM, Olga ; COVALIOV, Eugenia ; GROSU, Carolina ; PALADI, Daniela ; MIJA, Nina ; COSCIUG, Lidia ; CIUMAC, Jorj |
19 | 2022 | QUALITY OF LIFE, PHYSICAL ACTIVITY AND DIETARY BEHAVIOR OF ACADEMICS DURING THE PANDEMIC PERIOD | TURCANU, Dinu ; SIMINIUC, Rodica ; CHIRSANOVA, Aurica ; REȘTICA, Vladislav |
20 | 2022 | Role of the University Management System in the digitalization of Technical University of Moldova | TURCANU, Dinu ; SIMINIUC, Rodica ; ȚURCANU, Tatiana |