Department of Food and Nutrition
Organization name
Department of Food and Nutrition
Director
Parent OrgUnit
City
Chişinău
Country
Moldova, Republic of
City
Chişinău
Studenţilor str., block of study nr. 5
Country
Moldova, Republic of
OrgUnit's Researchers
(Persons)
Subject
- 1 pregnancy
- 1 premenstrual syndrome
- 1 preparation technologies
- 1 preservation
- 1 primers
- 1 Produse de cofetărie, făină, semințe
- 1 produse de morărit, securitate alimentară
- 1 produse de patiserie, umpluturi pentru patiserie, proprietăţi funcţionale specifice
- 1 produse funcționale, humus funcțional
- 1 produse gelatinoase dulci
- < previous next >
Date issued
- 149 2020 - 2024
- 15 2010 - 2019
Fulltext
- 164 With Fulltext
Results 1-5 of 13 (Search time: 0.001 seconds).
Fullname | Translated Name | |
---|---|---|
BOAGHI (COVALIOV), Eugenia | eugenia.boaghi@toap.utm.md | |
BOISTEAN, Alina | Boiștean, Alina | alina.boistean@toap.utm.md |
CAPCANARI, Tatiana | tatiana.capcanari@toap.utm.md | |
CHIRSANOVA, Aurica | aurica.chirsanova@toap.utm.md | |
DESEATNICOV, Olga | olga.deseatnicova@toap.utm.md |
OrgUnit's Researchers publications
(Dept/Workgroup Publication)
Subject
- 1 pregnancy
- 1 premenstrual syndrome
- 1 preparation technologies
- 1 preservation
- 1 primers
- 1 Produse de cofetărie, făină, semințe
- 1 produse de morărit, securitate alimentară
- 1 produse de patiserie, umpluturi pentru patiserie, proprietăţi funcţionale specifice
- 1 produse funcționale, humus funcțional
- 1 produse gelatinoase dulci
- < previous next >
Date issued
- 149 2020 - 2024
- 15 2010 - 2019
Fulltext
- 164 With Fulltext
Results 81-100 of 164 (Search time: 0.005 seconds).
Issue Date | Title | Author(s) | |
---|---|---|---|
81 | 2022 | Nutritional attributes of Goji (Lycium Barbarum) berry - A review | CAPCANARI, Tatiana ; CHIRSANOVA, Aurica ; BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; RADU Oxana ; DESEATNICOV, Olga ; SUHODOL, Natalia ; BOISTEAN, Alina |
82 | 2022 | Nutritional status of pregnant women from Republic of Moldova | COVALIOV, Eugenia ; POPOVICI, Violina ; RESITCA, Vladislav ; SIMINIUC, Rodica |
83 | 2023 | Nutriție personalizată și tehnologii inteligente pentru bunăstarea mea | SIMINIUC, Rodica ; TURCANU, Dinu ; CHIRSANOVA, Aurica ; RESITCA, Vladislav ; BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; CAPCANARI, Tatiana ; BOISTEAN, Alina ; POPOVICI, Violina ; GROSU, Carolina ; GUTIUM, Olga ; CUJBA, Rodica ; POJAR, Daniela ; POPESCU, Liliana ; BULGARU, Viorica ; ȚURCANU, Tatiana ; CHETROI, Vasile ; ICHIM, Ion ; DEREVLENCO, Vasile ; CHILIMARI, Dumitru |
84 | 2022 | Optimization of process parameters for vinegar production using concentrated apple or grape juice | BOISTEAN, Alina ; CHIRSANOVA, Aurica ; STURZA, Rodica ; GAINA, Boris |
85 | 2020 | The oxidative stability of seabuckthorn lipophilic extracts | POPOVICI, Violina |
86 | 2022 | Pastry sauce with carob (Ceratonia siliqua) powder | CAPCANARI, Tatiana ; CHIRSANOVA, Aurica ; BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; RADU Oxana ; SIMINIUC, Rodica |
87 | 2020 | Peculiarities of walnut oil state in some food emulsions | RADU Oxana |
88 | 2022 | Personalized nutrition and intelligent technologies for my well-being | SIMINIUC, Rodica ; TURCANU, Dinu ; RESITCA, Vladislav ; CHIRSANOVA, Aurica ; POJAR, Daniela ; CUJBA, Rodica |
89 | 2020 | Plăcinte alese-culese de la străbuni | CAZAC, Viorica ; GROSU, Carolina ; GUTIUM, Olga ; SIMINIUC, Rodica |
90 | 2022 | Possibilities of promoting gastronomic tourism in the Republic of Moldova | CHIRSANOVA, Aurica ; NISTIRIUC, Alexandru ; LITVIN, Aurelia |
91 | 2022 | Possibility and necessity of tartaric acid production in the Republic of Moldova | RESITCA, Vladislav ; BALANUTA, Anatol ; SCUTARU, Iurie ; COVACI, Ecaterina ; SCLIFOS, Aliona ; PATRAS, Antoanela ; BORTA, Ana-Maria |
92 | 2020 | Potential Application of Hippophae Rhamnoides in Wheat Bread Production | GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; CRISTEA, Elena ; PATRAS, Antoanela ; STURZA, Rodica ; PĂDUREANU, Silvica ; DESEATNICOV, Olga ; TURCULET, Nadejda ; BOEŞTEAN, Olga ; NICULAUA, Marius |
93 | 2018 | Procedeu de albire a nucilor Juglans regia L. | CIUMAC, J. ; BOAGHI, Eugenia ; RESITCA Vladislav ; MACARI Artur |
94 | 2023 | Procedeu de fabricare a produselor gelatinoase dulci cu valoare biologică înaltă | SUHODOL, Natalia ; CEȘKO, Tatiana ; DESEATNICOV, Olga ; RUSEVA, Olga ; RESITCA, Vladislav ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; STURZA, Rodica |
95 | 2023 | Procedeu de fabricare a produselor gelatinoase dulci cu valoare biologică înaltă | SUHODOL, Natalia ; CEȘKO, Tatiana ; DESEATNICOV, Olga ; RUSEVA, Olga ; RESITCA, Vladislav ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; STURZA, Rodica |
96 | 2021 | Procedeu de ob ţinere a pâinii funcţionale cu adaos de făină din seminţ e de in | BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; POPOVICI, Violina ; CAPCANARI, Tatiana ; SIMINIUC, Rodica ; GROSU, Carolina |
97 | 2022 | Procedeu de obținere a iaurtului cu făină de topinambur (Helianthus tuberosus) | GÎNCU, Ecaterina ; CHIRSANOVA, Aurica ; POPESCU, Liliana ; RESITCA, Vladislav ; CAPCANARI, Tatiana ; BOISTEAN, Alina |
98 | 2021 | Procedeu de obținere a iaurtului cu pudră de topinambur | CHIRSANOVA, Aurica ; BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; RESITCA, Vladislav ; CAPCANARI, Tatiana ; Boistean, Alina |
99 | 2021 | Procedeu de obținere a iaurtului cu pudră de topinambur | CHIRSANOVA, Aurica ; BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; RESITCA, Vladislav ; CAPCANARI, Tatiana ; Boistean, Alina |
100 | 2023 | Procedeu de obținere a pandișpanului funcțional cu făină din semințe de armurariu | BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; POPOVICI, Violina ; CAPCANARI, Tatiana |