Browsing by Author COVACI, Ecaterina


Or, select a letter below to browse by last name
0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Showing results 1 to 20 of 28  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2021ANALYSIS OF THE FORCED OXIDABILITY OF GRAPE SEED, WALNUT AND CORN OILSSUBOTIN, Iurie ; DRUȚĂ, Raisa ; COVACI, Ecaterina ; STURZA, Rodica 
2021Aspecte aplicative de valorificare a produselor secundare vinicoleIPIROTI, Nicoleta ; COVACI, Ecaterina 
2022Assessment the potential of biologically active substances of young red wine produced from Rară Neagră (local grape variety)FURTUNA-VLADEI, Natalia ; COVACI, Ecaterina 
2021Chimia aplicată pentru ingineriSTURZA, Rodica ; VEREJAN, Ana ; HARITONOV, Svetlana ; MUNTEANU, Diana ; COVACI, Ecaterina ; SCUTARU, Iurie ; DRUȚĂ, Raisa ; SUBOTIN, Iurie ; GUREV, Angela ; DRAGANCEA, Veronica ; DRUȚĂ, Vadim ; BAERLE, Alexei 
2022The determination of yeast viability in the concentrated sugar solutionsBALANUTA, Anatol ; SCLIFOS, Aliona ; COVACI, Ecaterina 
2022Dynamics of the Fetească Neagră grape marc extractsCOVACI, Ecaterina 
2022Dynamics of white wine oxidability depending on technological factors: sulfur dioxide, iron and copper ionsCOVACI, Ecaterina ; STURZA, Rodica ; DRUȚĂ, Raisa ; SUBOTIN, Iurie 
2022Fetească Neagră wine quality influenced by terroir in different ecosystems from Republic of MoldovaCOVACI, Ecaterina ; SCLIFOS, Aliona ; BALANUTA, Anatol 
2022The impact of tomatin bac on the process of alcoholic fermentation of cereal biomasTASCA, Corina ; DUCA, Gheorghe ; COVACI, Ecaterina 
2021The influence of biocatalysts on biomass fermentation processesTASCA, Corina ; COVACI, Ecaterina ; COVALIOVA, Olga 
2021THE INFLUENCE OF DISTILLATION METHODS ON THE FLAVOR PROFILE AND QUALITY INDICES OF WINE BRANDIESBALANUTA, Anatol ; COVACI, Ecaterina ; SCLIFOS, Aliona 
2018The mathematical modelling and interdependence of tartaric stabilization factors in natural winesSTRATAN, Alexandra ; COVACI, Ecaterina ; MOGA, Georgeta ; ARHIP, Vasile ; NAZARIA, Aliona 
2023Mecanisme fizico-chimice a proceselor redox cu transfer de electroni implicate în sistemele vitale, tehnologice şi de mediuCOVACI, Ecaterina ; STURZA, Rodica ; DRUȚĂ, Raisa ; SUBOTIN, Iurie 
15-Sep-2020MECHANISMS OF SUNFLOWER OIL TRANSFORMING INTO FORCED THERMAL OXIDATION PROCESSESSTURZA, Rodica ; DRUȚĂ, Raisa ; COVACI, Ecaterina ; DUCA, Gheorghe ; SUBOTIN, Iurie 
2021OPTIMIZATION OF ALIGOTE DRY WHITE WINE PRODUCTION UNDER TUM MICRO-WINEMAKING CONDITIONSCOVACI, Ecaterina ; STURZA, Rodica ; DRUȚĂ, Raisa ; SUBOTIN, Iurie 
2022Possibility and necessity of tartaric acid production in the Republic of MoldovaRESITCA, Vladislav ; BALANUTA, Anatol ; SCUTARU, Iurie ; COVACI, Ecaterina ; SCLIFOS, Aliona ; PATRAS, Antoanela ; BORTA, Ana-Maria 
2023Procedeu de fabricare a vinuluiBALANUTA, Anatol ; SCLIFOS, Aliona ; COVACI, Ecaterina 
2023Procedeu de fabricare a vinuluiBALANUTA, Anatol ; COVACI, Ecaterina ; SCLIFOS, Aliona ; SCLIFOS, Aliona ; SCLIFOS, Aliona ; SCUTARU, Iurie ; ZGARDAN, Dan ; PATRAS, Antoanela 
2023Procedeu de fabricare a vinului spumant în rezervoare sub presiuneBALANUTA, Anatol ; COVACI, Ecaterina ; SCLIFOS, Aliona ; ZGARDAN, Dan ; GHERDELESCU, Lucia 
2023PROCEDEU DE FABRICARE DISCONTINUE A VINULUI SPUMANT ÎN VASE DE PRESIUNEBALANUTA, Anatol ; COVACI, Ecaterina ; SCLIFOS, Aliona