Browsing by Author CHIRSANOVA, Aurica


Or, select a letter below to browse by last name
0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Showing results 44 to 62 of 62 < previous 
Issue DateTitleAuthor(s)
2021Procedeu de obţinere a oţetului din vin albBoistean, Alina ; CHIRSANOVA, Aurica ; GAINA, Boris ; SIMINIUC, Rodica 
2022PROCEDURE FOR OBTAINING NON - ALCOHOLIC BEVERAGESBoistean, Alina ; CHIRSANOVA, Aurica ; RESITCA, Vladislav ; STURZA, Rodica ; DESEATNICOV, Olga ; CAPCANARI, Tatiana 
2021PROCESS FOR MAKING ACHLORIDE BREAD STICKSSUHODOL, Natalia ; BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; DESEATNICOV, Olga ; CAPCANARI, Tatiana ; CHIRSANOVA, Aurica ; RESITCA, Vladislav 
2023THE PROCESS FOR OBTAINING VINEGAR FROM WHITE WINE FERMENTED IN WALNUT SHELL (JUGLANS REGIA L.)BOISTEAN, Alina ; CHIRSANOVA, Aurica ; SIMINIUC, Rodica ; GAINA, Boris 
2021The process for obtaining vinegar from white wine fermented in walnut shell (Juglans regia L.)BOIȘTEAN, Alina ; CHIRSANOVA, Aurica ; SIMINIUC, Rodica ; RESITCA, Vladislav ; GAINA, Boris 
2021PROCESS FOR OBTAINING YOGURT WITH JERUSALEM ARTICHOKE POWDER (HELIANTHUS TUBEROSUS)GÎNCU, Ecaterina ; CHIRSANOVA, Aurica ; BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; RESITCA, Vladislav ; CAPCANARI, Tatiana ; BOIȘTEAN, Alina 
2023Process for producing a non-alcoholic drinkBOISTEAN, Alina ; CHIRSANOVA, Aurica ; RESITCA, Vladislav ; STURZA, Rodica ; DESEATNICOV, Olga ; CAPCANARI, Tatiana 
2023Process for producing a non-alcoholic drinkBOISTEAN, Alina ; CHIRSANOVA, Aurica ; RESITCA, Vladislav ; STURZA, Rodica ; DESEATNICOV, Olga ; CAPCANARI, Tatiana 
2021PRODUSE ALIMENTARE INOVATIVECHIRSANOVA, Aurica ; RESITCA, Vladislav ; SIMINIUC, Rodica ; SUHODOL, Natalia ; POPOVICI, Cristina ; DESEATNICOV, Olga ; CAPCANARI, Tatiana ; GUTIUM, Olga ; COVALIOV, Eugenia ; GROSU, Carolina ; PALADI, Daniela ; MIJA, Nina ; COSCIUG, Lidia ; CIUMAC, Jorj 
2022QUALITY OF LIFE, PHYSICAL ACTIVITY AND DIETARY BEHAVIOR OF ACADEMICS DURING THE PANDEMIC PERIODTURCANU, Dinu ; SIMINIUC, Rodica ; CHIRSANOVA, Aurica ; REȘTICA, Vladislav 
2022Sorption characteristics of wheat and jerusalem artichoke (Helianthus Tuberosus) flour mixesCHIRSANOVA, Aurica ; ŢIŢEI, Victor ; BOISTEAN, Alina ; BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; CAPCANARI, Tatiana ; ZACUȚELU, Marcel 
2021SOS DE COFETĂRIE FUNCȚIONAL PE BAZĂ DE PĂSTĂI DE CAROB (CERATONIA SILIQUA) AUTOHTONE FĂRĂ ZAHĂR ADĂUGATCAPCANARI, Tatiana ; CHIRSANOVA, Aurica ; SIMINIUC, Rodica 
2022Tehnologia produselor de patiserie: Indicații metodice privind efectuarea lucrărilor de laboratorCOVALIOV, Eugenia ; CHIRSANOVA, Aurica ; SIMINIUC, Rodica 
2022The use of natural preservative in production gummy candies: valuation of local wine vinegarBoistean, Alina ; CHIRSANOVA, Aurica ; SIMINIUC, Rodica ; TURCANU, Dinu ; RESITCA, Vladislav 
2021UTILIZAREA COJILOR DE NUCI IN FERMENTAREA OȚETULUIBoistean, Alina ; CHIRSANOVA, Aurica ; SIMINIUC, Rodica ; GAINA, Boris 
2021Utilizarea cojilor de nuci in fermentarea oțetuluiBoistean, Alina ; CHIRSANOVA, Aurica ; SIMINIUC, Rodica ; GAINA, Boris 
2023Valorificarea co-produselor vitivinicole moldovenești: identificarea și caracterizarea agenților multifuncționaliCHIRSANOVA, Aurica ; BOISTEAN, Alina ; CHIORU, Ana ; PALADI, Daniela ; SUHODOL, Natalia ; BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; CAPCANARI, Tatiana 
2021Valorisation de coquilles de noix broyées dans le processus de fermentation acetique afin d'obtenir du vinaigreCHIRSANOVA, Aurica ; BOIȘTEAN, Alina ; COVALIOV, Eugenia ; REȘITCA, Vladislav 
2022Сравнительный анализ химического состава солода и пивной дробины, полученной в процессе производства пиваSUHODOL, Natalia ; BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; DESEATNICOV, Olga ; CAPCANARI, Tatiana ; CHIRSANOVA, Aurica ; BOISTEAN, Alina