Browsing by Author TATAROV, Pavel


Or, select a letter below to browse by last name
0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Showing results 2 to 21 of 22 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Beverage emulsion from walnuts Juglans regia L.POPOVICI, Cristina ; BAERLE Alexei ; PALADI, Daniela ; CAPCANARI, Tatiana ; TATAROV, Pavel 
2022COLOR STABILITY OF YOGURT WITH NATURAL YELLOW FOOD DYE FROM SAFFLOWER (CARTHAMUS TINCTORIUS L)POPESCU, Liliana ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; BAERLE, Alexei ; SAVCENCO, Alexandra ; TATAROV, Pavel 
2019Effect of changes in polyunsaturated fatty acids on the quality of walnut oilTATAROV, Pavel ; SANDULACHI, Elizaveta ; IVANOVA, Raisa 
2019Efficacy of synthetic antioxidants in oxidative stability of cold pressed walnut oilPOPOVICI, Cristina ; BAERLE Alexei ; TATAROV, Pavel 
2019Factors that determine the shelf life of a butter-like spread based on walnut oilRADU Oxana ; BAERLE Alexei ; TATAROV, Pavel ; POPESCU Liliana 
2020POLYPHENOLS AND NAPHTHOQUINONES EXTRACTION FROM WALNUTS PELLICULA: THE IMPACT ON KERNELS QUALITYBAERLE Alexei ; TATAROV, Pavel ; SANDU, Iuliana 
2021Procedeu de eliminare a compuşilor fenolici şi naftochinonelor din pieliţa miezului de nuci Juglans Regia L.BAERLE, Alexei ; TATAROV, Pavel ; SANDU, Iuliana 
2022Procedeu de eliminarea a compuşilor fenolici şi naftochinonelor din pieliţa miezului de nuci (Juglans Regia L.)BAERLE, Alexei ; TATAROV, Pavel ; SANDU, Iuliana 
2022Procedeu de fabricare a iaurtuluiPOPESCU, Liliana ; SAVCENCO, Alexandra ; BAERLE, Alexei ; TATAROV, Pavel ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; STURZA, Rodica ; PATRAS, Antoanela 
2023Procedeu de fabricare a iaurtuluiPOPESCU, Liliana ; SAVCENCO, Alexandra ; BAERLE, Alexei ; TATAROV, Pavel ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; STURZA, Rodica ; PATRAS, Antoanela 
2021Procedeu de ob ţ inere a coloran ţ ilor din petale de Şofrănel ( Carthamus tinctorius L.)SAVCENCO, Alexandra ; BAERLE, Alexei ; TATAROV, Pavel ; IVANOVA, Raisa 
2021Procedeu de obținere a coloranților din petale de ȘofrănelSAVCENCO, Alexandra ; BAERLE, Alexei ; TATAROV, Pavel ; IVANOVA, Raisa 
2021Procedeu de obținere a fibrelor alimentare din șrot de semințe de inBAERLE, Alexei ; TATAROV, Pavel ; SANDU, Iuliana ; STURZA, Rodica ; MACARI, Artur 
2018Procedeu de obţinere a amestecului de grăsimi tartinabile pe bază de smântână dulceRADU Oxana ; POPESCU Liliana ; TATAROV Pavel ; BAERLE Alexei 
2022Procedeu de obţinere a colorantului roşu în formă de pulbere din petale de ŞofrănelSAVCENCO, Alexandra ; BAERLE, Alexei ; TATAROV, Pavel ; IVANOVA, Raisa 
2021Procedeu de obţinere a fibrelor alimentare din şrot de seminţe de inBAERLE, Alexei ; TATAROV, Pavel ; SANDU, Iuliana ; STURZA, Rodica ; MACARI, Artur 
2021PROCESS FOR OBTAINING OF DIETARY FIBER FROM FLAXSEED POMACEBaerle, Alexei ; TATAROV, Pavel ; SANDU, Iuliana ; STURZA, Rodica ; MACARI, Artur 
2021PROCESS FOR OBTAINING RED DYE CARTHAMIN IN POWDER FORMSAVCENCO, Alexandra ; BAERLE, Alexei ; TATAROV, Pavel ; IVANOVA, Raisa 
2021Process for producing dyes from Safflower petals (Carthamus tinctorius L.)SAVCENCO, Alexandra ; BAERLE, Alexei ; TATAROV, Pavel ; IVANOVA, Raisa 
2022Use of yellow food dye from safflower petales in producing of caramelBANTEA-ZAGAREANU, Valentina ; SAVCENCO, Alexandra ; BAERLE, Alexei ; TATAROV, Pavel