Department of Food Technology
Organization name
Department of Food Technology
Director
Parent OrgUnit
City
Chişinău
Country
Moldova, Republic of
City
Chişinău
9/9, Studenţilor str., block of study nr. 5
Country
Moldova, Republic of
OrgUnit's Researchers publications
(Dept/Workgroup Publication)
Subject
- 2 Carne de bovină, uscare, maturare
- 1 Aluat, triticale, drojdie
- 1 Biscuiți, făină, semințe de struguri
- 1 carne, bovină, proteine, enzime
- 1 Cartamină, precartamină, coloranți biologic activi
- 1 Colorant natural, iaurt, șofrănel
- 1 Compuși fenolici, industria alimentară, miez de nucă
- 1 Dairy industry, ice cream, mixture of normalized milk
- 1 dairy industry, yoghurt, high biological value
- 1 diet, protein, vitamin B12
- next >
Fulltext
Results 1-20 of 50 (Search time: 0.004 seconds).
Issue Date | Title | Author(s) | |
---|---|---|---|
1 | 2019 | Beverage emulsion from walnuts Juglans regia L. | POPOVICI, Cristina ; BAERLE Alexei ; PALADI, Daniela ; CAPCANARI, Tatiana ; TATAROV, Pavel |
2 | 2022 | Composition for the production of biscuits with high biological value | BOEŞTEAN, Olga ; NETREBA, Natalia ; MACARI, Artur |
3 | 2022 | Compoziţie pentru fabricarea biscuiţilor cu valoare biologică ridicată | BOEŞTEAN, Olga ; NETREBA, Natalia ; MACARI, Artur |
4 | 2023 | Dried fruit bar production process | CEȘKO, Tatiana ; STURZA, Rodica ; GUREV, Angela ; DRAGANCEA, Veronica ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona |
5 | 2021 | ELABORAREA ȘI IMPLEMENTAREA TEHNOLOGIEI INOVAȚIONALE DE MATURARE PRIN USCARE A CĂRNII DE BOVINĂ ”DRY AGED BEEF” | BULGARU, Viorica ; NETREBA, Natalia |
6 | 2020 | Elaboration and implementation of goat milk ice cream technology with increased nutritional and biological value at SRL Mellang&Compani | BULGARU, Viorica ; DUDUSH, Veaceslav |
7 | 2021 | ELABORATION AND IMPLEMENTATION OF THE INNOVATIVE TECHNOLOGY OF DRY AGED BEEF | BULGARU, Viorica |
8 | 2022 | The manufacture of bakery products from triticale flour | TURCULET, Nadejda ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; STURZA, Rodica ; VEVERIŢĂ, Efimia ; BUIUCLI, Petr ; LUPAŞCU, Galina ; ROTARI, Silvia ; GORE, Andrei ; LEATAMBORG, Svetlana |
9 | 2021 | THE MANUFACTURE OF BAKERY PRODUCTS FROM TRITICALE FLOUR | TURCULET, Nadejda ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; STURZA, Rodica ; VEVERIŢĂ, Efimia ; BUIUCLI, Petr ; LUPAŞCU, Galina ; ROTARI, Silvia ; GORE, Andrei ; LEATAMBORG, Svetlana |
10 | 2022 | The manufacture of bakery products from triticale flour | TURCULET, Nadejda ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; STURZA, Rodica ; VEVERIŢĂ, Efimia ; BUIUCLI, Petr ; LUPAŞCU, Galina ; ROTARI, Silvia ; GORE, Andrei ; LEATAMBORG, Svetlana |
11 | 2023 | Nutriție personalizată și tehnologii inteligente pentru bunăstarea mea | SIMINIUC, Rodica ; TURCANU, Dinu ; CHIRSANOVA, Aurica ; RESITCA, Vladislav ; BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; CAPCANARI, Tatiana ; BOISTEAN, Alina ; POPOVICI, Violina ; GROSU, Carolina ; GUTIUM, Olga ; CUJBA, Rodica ; POJAR, Daniela ; POPESCU, Liliana ; BULGARU, Viorica ; ȚURCANU, Tatiana ; CHETROI, Vasile ; ICHIM, Ion ; DEREVLENCO, Vasile ; CHILIMARI, Dumitru |
12 | 2020 | Obtaining and stabilizing dyes, antioxidants and preservatives of plant origin for functional foods | GHENDOV-MOŞANU, Aliona |
13 | 2021 | PRINCIPLES OF DAIRY PROCESSING CORRELATED TO BALANCED NUTRITION AND FOOD SAFETY | POPESCU Liliana |
14 | 2022 | Procedeu de eliminarea a compuşilor fenolici şi naftochinonelor din pieliţa miezului de nuci (Juglans Regia L.) | BAERLE, Alexei ; TATAROV, Pavel ; SANDU, Iuliana |
15 | 2023 | Procedeu de fabricare a batoanelor din fructe uscate | CEȘKO, Tatiana ; STURZA, Rodica ; GUREV, Angela ; DRAGANCEA, Veronica ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona |
16 | 2022 | Procedeu de fabricare a iaurtului | POPESCU, Liliana ; SAVCENCO, Alexandra ; BAERLE, Alexei ; TATAROV, Pavel ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; STURZA, Rodica ; PATRAS, Antoanela |
17 | 2023 | Procedeu de fabricare a iaurtului | POPESCU, Liliana ; SAVCENCO, Alexandra ; BAERLE, Alexei ; TATAROV, Pavel ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; STURZA, Rodica ; PATRAS, Antoanela |
18 | 2021 | Procedeu de fabricare a iaurtului cu valoare biologică înaltă | POPESCU, Liliana ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; STURZA, Rodica ; PATRAS, Antoanela ; LUNG Ildiko ; OPRIȘ Ocsana-Ileana ; SORAN Maria-Loredana |
19 | 2021 | Procedeu de fabricare a înghețatei | POPESCU, Liliana ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; STURZA, Rodica ; COJOCARI, Daniela ; BALAN, Greta ; BULGARU, Viorica |
20 | 2021 | Procedeu de fabricare a pâinii din făină de triticale | TURCULET, Nadejda ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; STURZA, Rodica ; VEVERIŢĂ, Efimia ; BUIUCLI, Petr ; LUPAŞCU, Galina ; ROTARI, Silvia ; GORE, Andrei ; LEATAMBORG, Svetlana |