Department of Food Technology

Organization name
Department of Food Technology
Director
City
Chişinău
Country
Moldova, Republic of
City
Chişinău
9/9, Studenţilor str., block of study nr. 5
Country
Moldova, Republic of

OrgUnit's Researchers publications
(Dept/Workgroup Publication)

Refined By:
Author:  MACARI, Artur

Results 1-20 of 30 (Search time: 0.003 seconds).

Issue DateTitleAuthor(s)
12022Antimicrobial effect of basil, thyme and tarragon against S. AbonyCOJOCARI, Daniela ; MACARI, Artur ; SANDULACHI, Elizaveta 
22021Antimicrobial Effects of Basil, Summer Savory and Tarragon Lyophilized Extracts in Cold Storage SausagesMACARI, Artur ; STURZA, Rodica ; LUNG Ildiko ; SORAN Maria-Loredana ; OPRIȘ, Ocsana ; BALAN, Greta ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; VODNAR, Dan Cristian ; COJOCARI, Daniela 
32022ANTIMICROBIAL PROPERTIES OF SEA BUCKTHORN GROWNIN THE REPUBLIC OF MOLDOVASANDULACHI, Elizaveta ; MACARI, Artur ; COJOCARI, Daniela ; BALAN, Greta ; POPA, Sergiu ; TURCULET, Nadejda ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; STURZA, Rodica 
42021Antioxidant and Antimicrobial Activity of Basil, Thyme and Tarragon Used in Meat ProductsSANDULACHI, Elizaveta ; MACARI, Artur ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; COJOCARI, Daniela ; STURZA, Rodica 
52022Caracteristicile calității iaurtului din amestec de lapte de capră și de vacăCUȘMENCO, Tatiana ; BULGARU, Viorica ; SANDULACHI, Elizaveta ; MACARI, Artur 
62022Chemical characterization of alginate-encapsulated plant extractsPOPESCU, Liliana ; SORAN Maria-Loredana ; LUNG Ildiko ; OPRIȘ Ocsana-Ileana ; KACSO, Irina ; CIORÎŢĂ, Alexandra ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; MACARI, Artur ; BARBAROȘ, Maria-Marcela ; STURZA, Rodica 
72022Colour-the marker maturity fruite of sea buckthorn berriesDIANU, Irina ; MACARI, Artur ; NETREBA, Natalia ; BAERLE, Alexei ; BOEŞTEAN, Olga ; SANDU, Iuliana 
82020COMPARATIVE STUDY OF THE LEGISLATIVE-NORMATIVE BAZE IN THE CONTROL OF NITRATES IN LEAFY GREENSMACARI, Artur ; RADU Oxana ; SUBOTIN, Iurie ; BOEŞTEAN, Olga 
92022Composition for the production of biscuits with high biological valueBOEŞTEAN, Olga ; NETREBA, Natalia ; MACARI, Artur 
102022Compoziţie pentru fabricarea biscuiţilor cu valoare biologică ridicatăBOEŞTEAN, Olga ; NETREBA, Natalia ; MACARI, Artur 
112022Compoziţie pentru fabricarea biscuiţilor cu valoare biologică ridicatăBOEŞTEAN, Olga ; NETREBA, Natalia ; MACARI, Artur 
122021Evolution of Physico-chemical Indices and Functional Properties of Fruit Yogurt during StorageBULGARU, Viorica ; CUȘMENCO, Tatiana ; SANDULACHI, Elizaveta ; MACARI, Artur ; STURZA, Rodica 
132022Food packing – problems and perspectivesSUBOTIN, Iurie ; MACARI, Artur ; DRUȚĂ, Raisa 
142018Procedeu de albire a nucilor Juglans regia L.CIUMAC, J. ; BOAGHI, Eugenia ; RESITCA Vladislav ; MACARI Artur 
152021Procedeu de obținere a fibrelor alimentare din șrot de semințe de inBAERLE, Alexei ; TATAROV, Pavel ; SANDU, Iuliana ; STURZA, Rodica ; MACARI, Artur 
162022Procedeu de obținere a iaurtului din lapte de capră și de vacăCUȘMENCO, Tatiana ; MACARI, Artur ; BULGARU, Viorica ; SANDULACHI, Elizaveta 
172022Procedeu de obținere a sosului funcțional din fructe de cătină albăBOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; POPOVICI, Violina ; SIMINIUC, Rodica ; MACARI, Artur 
182021Procedeu de obţinere a fibrelor alimentare din şrot de seminţe de inBAERLE, Alexei ; TATAROV, Pavel ; SANDU, Iuliana ; STURZA, Rodica ; MACARI, Artur 
192022Procedeu de obţinere a iaurtului din lapte de capră şi de vacăCUȘMENCO, Tatiana ; MACARI, Artur ; BULGARU, Viorica ; SANDULACHI, Elizaveta 
202017Procedeu de obţinere a semifabricatelor din carne tocată de ovinăSCRIPCARI, Ion ; GRUMEZA, Irina ; MACARI, Artur ; GUDIMA, Angela ; COEV, Ghenadie