Browsing by Author MACARI, Artur
Showing results 16 to 32 of 32
< previous
Issue Date | Title | Author(s) |
---|---|---|
2018 | Procedeu de albire a nucilor Juglans regia L. | CIUMAC, J. ; BOAGHI, Eugenia ; RESITCA Vladislav ; MACARI Artur |
2021 | Procedeu de obținere a fibrelor alimentare din șrot de semințe de in | BAERLE, Alexei ; TATAROV, Pavel ; SANDU, Iuliana ; STURZA, Rodica ; MACARI, Artur |
2022 | Procedeu de obținere a iaurtului din lapte de capră și de vacă | CUȘMENCO, Tatiana ; MACARI, Artur ; BULGARU, Viorica ; SANDULACHI, Elizaveta |
2022 | Procedeu de obținere a sosului funcțional din fructe de cătină albă | BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; POPOVICI, Violina ; SIMINIUC, Rodica ; MACARI, Artur |
2021 | Procedeu de obţinere a fibrelor alimentare din şrot de seminţe de in | BAERLE, Alexei ; TATAROV, Pavel ; SANDU, Iuliana ; STURZA, Rodica ; MACARI, Artur |
2022 | Procedeu de obţinere a iaurtului din lapte de capră şi de vacă | CUȘMENCO, Tatiana ; MACARI, Artur ; BULGARU, Viorica ; SANDULACHI, Elizaveta |
2017 | Procedeu de obţinere a semifabricatelor din carne tocată de ovină | SCRIPCARI, Ion ; GRUMEZA, Irina ; MACARI, Artur ; GUDIMA, Angela ; COEV, Ghenadie |
2023 | Procedeu de obţinere a sosului funcţional din fructe de cătină albă | BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; POPOVICI, Violina ; SIMINIUC, Rodica ; MACARI, Artur |
2019 | Process for bleaching nuts Juglans regia L. | CIUMAC, Jorj ; RESITCA, Vladislav ; MACARI, Artur ; BOAGHI, Eugenia |
2023 | Process for obtaining functional sauce from sea buckthorn berries | BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; POPOVICI, Violina ; SIMINIUC, Rodica ; MACARI, Artur |
2021 | PROCESS FOR OBTAINING OF DIETARY FIBER FROM FLAXSEED POMACE | Baerle, Alexei ; TATAROV, Pavel ; SANDU, Iuliana ; STURZA, Rodica ; MACARI, Artur |
2022 | Process for obtaining yogurt from goat's and cow's milk | CUȘMENCO, Tatiana ; MACARI, Artur ; BULGARU, Viorica ; SANDULACHI, Elizaveta |
2022 | Process for obtaining yogurt from goat's and cow's milk | CUȘMENCO, Tatiana ; MACARI, Artur ; BULGARU, Viorica ; SANDULACHI, Elizaveta |
2019 | Process for producing semi-finished products of minced mutton | SCRIPCARI, Ion ; GRUMEZA, Irina ; MACARI, Artur ; GUDIMA, Angela ; COEV, Ghenadie |
2019 | Process for producing semi-finished products of minced mutton | GRUMEZA, Irina ; SCRIPCARI, Ion ; MACARI, Artur ; GUDIMA, Angela ; COEV, Ghenadie |
2021 | Prospects for using sea buckthorn berries for healthy food production | SANDU, Iuliana ; MACARI, Artur ; NETREBA, Natalia ; BOEŞTEAN, Olga ; SANDULACHI, Elisaveta ; DIANU, Irina |
2020 | Rheological and textural properties of goat's milk and mixture of goat's and cow's milk fruit yogurt | BULGARU, Viorica ; CUȘMENCO, Tatiana ; MACARI, Artur ; BOTEZAT, Olga |