Browsing by Author MACARI, Artur


Or, select a letter below to browse by last name
0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Showing results 16 to 32 of 32 < previous 
Issue DateTitleAuthor(s)
2018Procedeu de albire a nucilor Juglans regia L.CIUMAC, J. ; BOAGHI, Eugenia ; RESITCA Vladislav ; MACARI Artur 
2021Procedeu de obținere a fibrelor alimentare din șrot de semințe de inBAERLE, Alexei ; TATAROV, Pavel ; SANDU, Iuliana ; STURZA, Rodica ; MACARI, Artur 
2022Procedeu de obținere a iaurtului din lapte de capră și de vacăCUȘMENCO, Tatiana ; MACARI, Artur ; BULGARU, Viorica ; SANDULACHI, Elizaveta 
2022Procedeu de obținere a sosului funcțional din fructe de cătină albăBOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; POPOVICI, Violina ; SIMINIUC, Rodica ; MACARI, Artur 
2021Procedeu de obţinere a fibrelor alimentare din şrot de seminţe de inBAERLE, Alexei ; TATAROV, Pavel ; SANDU, Iuliana ; STURZA, Rodica ; MACARI, Artur 
2022Procedeu de obţinere a iaurtului din lapte de capră şi de vacăCUȘMENCO, Tatiana ; MACARI, Artur ; BULGARU, Viorica ; SANDULACHI, Elizaveta 
2017Procedeu de obţinere a semifabricatelor din carne tocată de ovinăSCRIPCARI, Ion ; GRUMEZA, Irina ; MACARI, Artur ; GUDIMA, Angela ; COEV, Ghenadie 
2023Procedeu de obţinere a sosului funcţional din fructe de cătină albăBOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; POPOVICI, Violina ; SIMINIUC, Rodica ; MACARI, Artur 
2019Process for bleaching nuts Juglans regia L.CIUMAC, Jorj ; RESITCA, Vladislav ; MACARI, Artur ; BOAGHI, Eugenia 
2023Process for obtaining functional sauce from sea buckthorn berriesBOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; POPOVICI, Violina ; SIMINIUC, Rodica ; MACARI, Artur 
2021PROCESS FOR OBTAINING OF DIETARY FIBER FROM FLAXSEED POMACEBaerle, Alexei ; TATAROV, Pavel ; SANDU, Iuliana ; STURZA, Rodica ; MACARI, Artur 
2022Process for obtaining yogurt from goat's and cow's milkCUȘMENCO, Tatiana ; MACARI, Artur ; BULGARU, Viorica ; SANDULACHI, Elizaveta 
2022Process for obtaining yogurt from goat's and cow's milkCUȘMENCO, Tatiana ; MACARI, Artur ; BULGARU, Viorica ; SANDULACHI, Elizaveta 
2019Process for producing semi-finished products of minced muttonSCRIPCARI, Ion ; GRUMEZA, Irina ; MACARI, Artur ; GUDIMA, Angela ; COEV, Ghenadie 
2019Process for producing semi-finished products of minced muttonGRUMEZA, Irina ; SCRIPCARI, Ion ; MACARI, Artur ; GUDIMA, Angela ; COEV, Ghenadie 
2021Prospects for using sea buckthorn berries for healthy food productionSANDU, Iuliana ; MACARI, Artur ; NETREBA, Natalia ; BOEŞTEAN, Olga ; SANDULACHI, Elisaveta ; DIANU, Irina 
2020Rheological and textural properties of goat's milk and mixture of goat's and cow's milk fruit yogurtBULGARU, Viorica ; CUȘMENCO, Tatiana ; MACARI, Artur ; BOTEZAT, Olga