Department of Food and Nutrition

Organization name
Department of Food and Nutrition
City
Chişinău
Country
Moldova, Republic of
City
Chişinău
Studenţilor str., block of study nr. 5
Country
Moldova, Republic of

OrgUnit's Researchers publications
(Dept/Workgroup Publication)

Refined By:
Date Issued:  [2020 TO 2021]
Date Issued:  2021

Results 1-20 of 36 (Search time: 0.002 seconds).

Issue DateTitleAuthor(s)
12021ASPECTS OF VINEGARS PRODUCTION AND MARKETING IN MOLDOVABoistean, Alina 
22021Compoziţii şi procedeu de fabricare a cozonacului cu maia cu floră spontanăSIMINIUC, Rodica ; TURCANU, Dinu 
32021Compoziţii şi procedeu de fabricare a cozonacului cu maia cu floră spontanăSIMINIUC, Rodica ; TURCANU, Dinu 
42021Compoziţii şi procedeu de fabricare a cozonacului cu maia cu floră spontanăSIMINIUC, Rodica ; TURCANU, Dinu 
52021DIETARY IMPROVEMENT OF THE IRON STATUTE OF THE RATS WITH EXPERIMENTAL ANEMIASTURZA, Rodica ; GUDUMAC, Valentin ; DESEATNICOVA, Olga ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona 
62021Functional pastry sauce based on Carob pods with no added sugarCAPCANARI, Tatiana ; CHIRSANOVA, Aurica ; SIMINIUC, Rodica 
72021HUMMUS FUNCȚIONAL PE BAZĂ DE SEMINȚE DE CANNABIS SATIVA L. AUTOHTONECAPCANARI, Tatiana ; CHIRSANOVA, Aurica ; STURZA, Rodica 
82021Iaurt fără lactoză fortificat cu fierCAPCANARI, Tatiana ; BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; CHIRSANOVA, Aurica ; SIMINIUC, Rodica 
92021THE IMPACT OF FOOD WASTE AND WAYS TO MINIMIZE ITCHIRSANOVA, Aurica ; CALCATINIUC, Dumitru 
102021Impact of the Covid-19 Pandemic on the Use of Microsoft 365 and Learning Outcomes at the Technical University of MoldovaTURCANU, Dinu ; SIMINIUC, Rodica ; BOSTAN, Viorel ; ȚURCANU, Tamara 
112021Jerusalem artichoke (Helianthus tuberosus) flour impact on bread qualityCHIRSANOVA, Aurica ; CAPCANARI, Tatiana ; GÎNCU, Ecaterina 
122021Procedeu de ob ţinere a pâinii funcţionale cu adaos de făină din seminţ e de inBOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; POPOVICI, Violina ; CAPCANARI, Tatiana ; SIMINIUC, Rodica ; GROSU, Carolina 
132021Procedeu de obținere a iaurtului cu pudră de topinamburCHIRSANOVA, Aurica ; BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; RESITCA, Vladislav ; CAPCANARI, Tatiana ; Boistean, Alina 
142021Procedeu de obținere a iaurtului cu pudră de topinamburCHIRSANOVA, Aurica ; BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; RESITCA, Vladislav ; CAPCANARI, Tatiana ; Boistean, Alina 
152021Procedeu de obținere a pâinii funcționale cu făină de inBOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; POPOVICI, Violina ; CAPCANARI, Tatiana ; SIMINIUC, Rodica ; GROSU, Carolina 
162021Procedeu de obținere a pâinii funcționale cu făină de inBOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; POPOVICI, Violina ; CAPCANARI, Tatiana ; SIMINIUC, Rodica ; GROSU, Carolina 
172021Procedeu de obţinere a batoanelor funcţionalePOPESCU, A. ; BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; CAPCANARI, Tatiana ; SUHODOL, Natalia ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; DESEATNICOV, Olga ; STURZA, Rodica 
182021Procedeu de obţinere a batoanelor funcţionale din dovleacPOPESCU, A. ; BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; CAPCANARI, Tatiana ; SUHODOL, Natalia ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; DESEATNICOV, Olga ; STURZA, Rodica 
192021Procedeu de obţinere a oţetului din vin albBoistean, Alina ; CHIRSANOVA, Aurica ; GAINA, Boris ; SIMINIUC, Rodica 
202021Procedeu de stabilizare a uleiurilor vegetalePOPOVICI, Violina ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; STURZA, Rodica ; DESEATNICOV, Olga