Full Name
SIMINIUC, Rodica
 
Personal Site
 
Email
rodica.siminiuc@adm.utm.md
 
Country
Moldova, Republic of
Loading... 1 0 20 0 false
Loading... 2 0 20 0 false

Results 1-20 of 31 (Search time: 0.002 seconds).

Issue DateTitleAuthor(s)
12021UTILIZAREA COJILOR DE NUCI IN FERMENTAREA OȚETULUIBoistean, Alina ; CHIRSANOVA, Aurica ; SIMINIUC, Rodica ; GAINA, Boris 
22021Utilizarea cojilor de nuci in fermentarea oțetuluiBoistean, Alina ; CHIRSANOVA, Aurica ; SIMINIUC, Rodica ; GAINA, Boris 
32021Umplutură funcţională din șrot din miez de nuci (Juglans Regie L) utilizată în patisserieCAZAC, Viorica ; SIMINIUC, Rodica ; GROSU, Carolina ; GUTIUM, Olga 
42021SOS DE COFETĂRIE FUNCȚIONAL PE BAZĂ DE PĂSTĂI DE CAROB (CERATONIA SILIQUA) AUTOHTONE FĂRĂ ZAHĂR ADĂUGATCAPCANARI, Tatiana ; CHIRSANOVA, Aurica ; SIMINIUC, Rodica 
52021The process for obtaining vinegar from white wine fermented in walnut shell (Juglans regia L.)BOIȘTEAN, Alina ; CHIRSANOVA, Aurica ; SIMINIUC, Rodica ; RESITCA, Vladislav ; GAINA, Boris 
62023THE PROCESS FOR OBTAINING VINEGAR FROM WHITE WINE FERMENTED IN WALNUT SHELL (JUGLANS REGIA L.)BOISTEAN, Alina ; CHIRSANOVA, Aurica ; SIMINIUC, Rodica ; GAINA, Boris 
72023Process for obtaining functional sauce from sea buckthorn berriesBOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; POPOVICI, Violina ; SIMINIUC, Rodica ; MACARI, Artur 
82021PROCESS FOR OBTAINING FUNCTIONAL BREAD WITH THE ADDITION OF FLAXSEED FLOURBOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; POPOVICI, Violina ; CAPCANARI, Tatiana ; SIMINIUC, Rodica ; GROSU, Carolina 
92022Process for obtaining functional bread with the addition of flaxseed flourBOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; POPOVICI, Violina ; CAPCANARI, Tatiana ; SIMINIUC, Rodica ; GROSU, Carolina 
102023PROCEDURE AND COMPOSITION FOR OBTAINING GLUTENFREE BREAD WITH THE ADDITION OF ELDERBERRY BERRY PULP (SAMBUCUS NIGRA)SIMINIUC, Rodica ; TURCANU, Dinu 
112023PROCEDURE AND COMPOSITION FOR OBTAINING GLUTEN-FREE BREAD WITH THE ADDITION OF PULP FROM SPINACH LEAVES (SPINACIA OLERACEA)SIMINIUC, Rodica ; TURCANU, Dinu 
122023PROCEDURE AND COMPOSITION FOR OBTAINING GLUTEN-FREE BREAD FROM SORIZ FLOUR (SORGHUM ORYZOIDUM)SIMINIUC, Rodica ; TURCANU, Dinu 
132023Procedura și compoziția de obținere a pâinii fără gluten cu adaos de pulpă din frunze de spanac (Spinacia Oleracea)SIMINIUC, Rodica ; TURCANU, Dinu 
142023Procedura si compozitie pentru obtinerea painii fara gluten din faina de soriz (Sorghum Oryzoidum)SIMINIUC, Rodica ; TURCANU, Dinu 
152022Procedeu de obținere a sosului funcțional din fructe de cătină albăBOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; POPOVICI, Violina ; SIMINIUC, Rodica ; MACARI, Artur 
162023Procedeu de obținere a sosului de cofetărie funcțional fără zahăr adăugatCAPCANARI, Tatiana ; BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; POPOVICI, Violina ; CHIRSANOVA, Aurica ; SIMINIUC, Rodica 
172023Procedeu de obținere a pâinii funcționale cu șrot din semințe de cânepăCAPCANARI, Tatiana ; NEGOIȚA, Cătălina ; BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; POPOVICI, Violina ; CHIRSANOVA, Aurica ; SIMINIUC, Rodica 
182023Procedeu de obținere a pâinii funcționale cu șrot din semințe de cânepăCAPCANARI, Tatiana ; NEGOIȚA, Cătălina ; BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; POPOVICI, Violina ; CHIRSANOVA, Aurica ; SIMINIUC, Rodica 
192021Procedeu de obținere a pâinii funcționale cu făină de inBOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; POPOVICI, Violina ; CAPCANARI, Tatiana ; SIMINIUC, Rodica ; GROSU, Carolina 
202021Procedeu de obținere a pâinii funcționale cu făină de inBOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; POPOVICI, Violina ; CAPCANARI, Tatiana ; SIMINIUC, Rodica ; GROSU, Carolina 

Projects
(Principal Investigator)



Results 1-2 of 2 (Search time: 0.001 seconds).