Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 421 to 440 of 843
Issue Date | Title | Author(s) |
2021 | Использование пивной дробины в производстве продуктов питания | ȘAITAN, Olesea |
2021 | Utilizarea pudrelor vegetale cu proprietăți antioxidante la producerea biscuiților glutenoși | TURCULET, Nadejda |
2021 | Coloranții chalconici din șofrănel pentru corecția culorii produselor alimentare | SAVCENCO, Alexandra ; LAICO, Vladimir |
2021 | Extracția polifenolilor și juglonei din pellicula miezului de nucă într-un extractor cilindric rotativ | SANDU, Iuliana |
2021 | Inconveniente legislative privind fabricarea produselor din carne pentru alimentația copiilor | PLAMADEALA Ana |
2021 | Conținutul proteic al zerului | PALADII, Irina |
2021 | Environmental and Waste Management in the Garment Industry in the Republic of Moldova | GHEORGHITA, Maria |
2021 | Development and Validation of SYBR Green-Based qPCR Technique of Detection and Quantification of Salmonella enterica | STURZA, Rodica ; MITIN, Valentin ; MITINA, Irina ; BUGA, Alexandru ; ZGARDAN, Dan ; BEHTA, Emilia |
2021 | SPECTROPHOTOMETRIC DETERMINATION OF POLYPHENOLIC AND PROTEIN CONTENT OF YOUNG WHITE WINES IN THE MOLDOVA AREA | HORTOLOMEU, Andreea ; SCUTARU, Iurie ; ARSENI, Alexandra ; STURZA, Rodica ; NISTOR, Ileana Denisa |
2021 | Posibilități de utilizare a saponinelor de origine vegetală în industria alimentară | MAZUR, Mihail |
2021 | Determinarea stabilității proteice și a gradului de oxidabilitate a seriei de vinuri albe din zona Moldovei folosind metoda spectrofotometrică. | HORTOLOMEU, Andreea ; ARSENI, Alexandra |
2021 | Indicatorii fizico-chimici și funcțional-tehnologici a fibrelor alimentare de grâu | GRUMEZA, Irina |
2021 | Argumentarea necesității producerii acidifiantului din mere și obținerea acestuia | CRUCIRESCU, Diana |
2021 | Pulberi din fructe de pădure ca antimicrobiene împotriva agenților patogeni gram pozitivi responsabili de toxiinfecții alimentare | COJOCARI, Daniela ; BEHTA, Emilia |
2021 | Utilizarea pudrei din coaja de mere în fabricarea biscuițiilor zaharoși | CEȘKO, Tatiana |
2021 | Antimicrobial Effects of Basil, Summer Savory and Tarragon Lyophilized Extracts in Cold Storage Sausages | MACARI, Artur ; STURZA, Rodica ; LUNG Ildiko ; SORAN Maria-Loredana ; OPRIȘ, Ocsana ; BALAN, Greta ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; VODNAR, Dan Cristian ; COJOCARI, Daniela |
2021 | Traditional Preparation of Baba Neagra, a Moldovan Culinary Treasure | COVALIOV, Eugenia ; GUTIUM, Olga ; CAZAC, Viorica ; BABCENCO, Coralia |
2021 | ECO-DESIGN. FURNITURE MADE OF RECYCLING MATERIALS - A NEW CONCEPT FOR THE CONTEMPORAN DESIGN | MUNTEANU, Angela |
2020 | Major and Trace Elements in Moldavian Orchard Soil and Fruits: Assessment of Anthropogenic Contamination | ZINICOVSCAIA, Inga ; STURZA, Rodica ; DULIU, Octavian ; GROZDOV, Dmitrii ; GUNDORINA, Svetlana ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; DUCA, Gheorghe |
2021 | DIETARY IMPROVEMENT OF THE IRON STATUTE OF THE RATS WITH EXPERIMENTAL ANEMIA | STURZA, Rodica ; GUDUMAC, Valentin ; DESEATNICOVA, Olga ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 421 to 440 of 843