Journal Articles Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 421 to 440 of 843
Issue DateTitleAuthor(s)
2021Использование пивной дробины в производстве продуктов питанияȘAITAN, Olesea 
2021Utilizarea pudrelor vegetale cu proprietăți antioxidante la producerea biscuiților glutenoșiTURCULET, Nadejda 
2021Coloranții chalconici din șofrănel pentru corecția culorii produselor alimentareSAVCENCO, Alexandra ; LAICO, Vladimir 
2021Extracția polifenolilor și juglonei din pellicula miezului de nucă într-un extractor cilindric rotativSANDU, Iuliana 
2021Inconveniente legislative privind fabricarea produselor din carne pentru alimentația copiilorPLAMADEALA Ana 
2021Conținutul proteic al zeruluiPALADII, Irina 
2021Environmental and Waste Management in the Garment Industry in the Republic of MoldovaGHEORGHITA, Maria 
2021Development and Validation of SYBR Green-Based qPCR Technique of Detection and Quantification of Salmonella entericaSTURZA, Rodica ; MITIN, Valentin ; MITINA, Irina ; BUGA, Alexandru ; ZGARDAN, Dan ; BEHTA, Emilia 
2021SPECTROPHOTOMETRIC DETERMINATION OF POLYPHENOLIC AND PROTEIN CONTENT OF YOUNG WHITE WINES IN THE MOLDOVA AREAHORTOLOMEU, Andreea ; SCUTARU, Iurie ; ARSENI, Alexandra ; STURZA, Rodica ; NISTOR, Ileana Denisa 
2021Posibilități de utilizare a saponinelor de origine vegetală în industria alimentarăMAZUR, Mihail 
2021Determinarea stabilității proteice și a gradului de oxidabilitate a seriei de vinuri albe din zona Moldovei folosind metoda spectrofotometrică.HORTOLOMEU, Andreea ; ARSENI, Alexandra 
2021Indicatorii fizico-chimici și funcțional-tehnologici a fibrelor alimentare de grâuGRUMEZA, Irina 
2021Argumentarea necesității producerii acidifiantului din mere și obținerea acestuiaCRUCIRESCU, Diana 
2021Pulberi din fructe de pădure ca antimicrobiene împotriva agenților patogeni gram pozitivi responsabili de toxiinfecții alimentareCOJOCARI, Daniela ; BEHTA, Emilia 
2021Utilizarea pudrei din coaja de mere în fabricarea biscuițiilor zaharoșiCEȘKO, Tatiana 
2021Antimicrobial Effects of Basil, Summer Savory and Tarragon Lyophilized Extracts in Cold Storage SausagesMACARI, Artur ; STURZA, Rodica ; LUNG Ildiko ; SORAN Maria-Loredana ; OPRIȘ, Ocsana ; BALAN, Greta ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; VODNAR, Dan Cristian ; COJOCARI, Daniela 
2021Traditional Preparation of Baba Neagra, a Moldovan Culinary TreasureCOVALIOV, Eugenia ; GUTIUM, Olga ; CAZAC, Viorica ; BABCENCO, Coralia 
2021ECO-DESIGN. FURNITURE MADE OF RECYCLING MATERIALS - A NEW CONCEPT FOR THE CONTEMPORAN DESIGNMUNTEANU, Angela 
2020Major and Trace Elements in Moldavian Orchard Soil and Fruits: Assessment of Anthropogenic ContaminationZINICOVSCAIA, Inga ; STURZA, Rodica ; DULIU, Octavian ; GROZDOV, Dmitrii ; GUNDORINA, Svetlana ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; DUCA, Gheorghe 
2021DIETARY IMPROVEMENT OF THE IRON STATUTE OF THE RATS WITH EXPERIMENTAL ANEMIASTURZA, Rodica ; GUDUMAC, Valentin ; DESEATNICOVA, Olga ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona 
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 421 to 440 of 843