Department of Food Technology

Organization name
Department of Food Technology
Director
City
Chişinău
Country
Moldova, Republic of

OrgUnit's Researchers publications
(Dept/Workgroup Publication)

Results 61-80 of 150 (Search time: 0.004 seconds).

Issue DateTitleAuthor(s)
612022Microbiostatic effect of bioactive compounds from agro-food industrial wastes on microorganisms causing food spoilageCOJOCARI, Daniela ; STURZA, Rodica ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona 
622022Modificarea raportului compușilor biologic activi din pelicula miezului de nucă în dulciuriBANTEA-ZAGAREANU, Valentina ; SANDU, Iuliana ; BAERLE, Alexei 
632023Nutriție personalizată și tehnologii inteligente pentru bunăstarea meaSIMINIUC, Rodica ; TURCANU, Dinu ; CHIRSANOVA, Aurica ; RESITCA, Vladislav ; BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; CAPCANARI, Tatiana ; BOISTEAN, Alina ; POPOVICI, Violina ; GROSU, Carolina ; GUTIUM, Olga ; CUJBA, Rodica ; POJAR, Daniela ; POPESCU, Liliana ; BULGARU, Viorica ; ȚURCANU, Tatiana ; CHETROI, Vasile ; ICHIM, Ion ; DEREVLENCO, Vasile ; CHILIMARI, Dumitru 
642020Obtaining and stabilizing dyes, antioxidants and preservatives of plant origin for functional foodsGHENDOV-MOŞANU, Aliona 
652021Optimizing the extraction of pectin from apple pomace.STURZA, Rodica ; GUREV, Angela ; CEȘCO, Tatiana ; PATRAS, Antoanela ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona 
662020POLYPHENOLS AND NAPHTHOQUINONES EXTRACTION FROM WALNUTS PELLICULA: THE IMPACT ON KERNELS QUALITYBAERLE Alexei ; TATAROV, Pavel ; SANDU, Iuliana 
672020Potential Application of Hippophae Rhamnoides in Wheat Bread ProductionGHENDOV-MOŞANU, Aliona ; CRISTEA, Elena ; PATRAS, Antoanela ; STURZA, Rodica ; PĂDUREANU, Silvica ; DESEATNICOV, Olga ; TURCULET, Nadejda ; BOEŞTEAN, Olga ; NICULAUA, Marius 
682021PRINCIPLES OF DAIRY PROCESSING CORRELATED TO BALANCED NUTRITION AND FOOD SAFETYPOPESCU Liliana 
692018Procedeu de albire a nucilor Juglans regia L.CIUMAC, J. ; BOAGHI, Eugenia ; RESITCA Vladislav ; MACARI Artur 
702021Procedeu de eliminare a compuşilor fenolici şi naftochinonelor din pieliţa miezului de nuci Juglans Regia L.BAERLE, Alexei ; TATAROV, Pavel ; SANDU, Iuliana 
712022Procedeu de eliminarea a compuşilor fenolici şi naftochinonelor din pieliţa miezului de nuci (Juglans Regia L.)BAERLE, Alexei ; TATAROV, Pavel ; SANDU, Iuliana 
722023Procedeu de fabricare a batoanelor din fructe uscateCEȘKO, Tatiana ; STURZA, Rodica ; GUREV, Angela ; DRAGANCEA, Veronica ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona 
732023Procedeu de fabricare a batoanelor din fructe uscateCEȘKO, Tatiana ; STURZA, Rodica ; GUREV, Angela ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona 
742018Procedeu de fabricare a cremei de brânză funcţionaleGHENDOV-MOŞANU, Aliona ; POPESCU Liliana ; STURZA Rodica ; LUNG Ildiko ; OPRIȘ Ocsana-Ileana ; SORAN Maria-Loredana 
752018Procedeu de fabricare a desertului de brânză funcţionalGHENDOV-MOŞANU, Aliona ; POPESCU Liliana ; STURZA Rodica ; LUNG Ildiko ; OPRIȘ Ocsana-Ileana ; SORAN Maria-Loredana ; STAN Manuela Cristina 
762022Procedeu de fabricare a iaurtuluiPOPESCU, Liliana ; SAVCENCO, Alexandra ; BAERLE, Alexei ; TATAROV, Pavel ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; STURZA, Rodica ; PATRAS, Antoanela 
172023Procedeu de fabricare a iaurtuluiPOPESCU, Liliana ; SAVCENCO, Alexandra ; BAERLE, Alexei ; TATAROV, Pavel ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; STURZA, Rodica ; PATRAS, Antoanela 
182021Procedeu de fabricare a iaurtului cu valoare biologică înaltăPOPESCU, Liliana ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; STURZA, Rodica ; PATRAS, Antoanela ; LUNG Ildiko ; OPRIȘ Ocsana-Ileana ; SORAN Maria-Loredana 
192021Procedeu de fabricare a iaurtului cu valoare biologică înaltăPOPESCU, Liliana ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; STURZA, Rodica ; PATRAS, Antoanela ; LUNG Ildiko ; OPRIȘ Ocsana-Ileana ; SORAN Maria-Loredana 
202021Procedeu de fabricare a înghețateiPOPESCU, Liliana ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; STURZA, Rodica ; COJOCARI, Daniela ; BALAN, Greta ; BULGARU, Viorica