Department of Food Technology
Organization name
Department of Food Technology
Director
Parent OrgUnit
City
Chişinău
Country
Moldova, Republic of
OrgUnit's Researchers publications
(Dept/Workgroup Publication)
Subject
- 1 polyphenol
- 1 polyunsaturated fatty acid
- 1 polyunsaturated fatty acids
- 1 pomace
- 1 potentially hazardous elements
- 1 procedeu, pectină, miez de nucă
- 1 PROCESS, DIETARY FIBER, POMACE
- 1 Produse de cofetărie, făină, semințe
- 1 produse gelatinoase dulci
- 1 produse gelatinoase, suc de lămîie, tescovin de mere
- < previous next >
Date issued
- 124 2020 - 2024
- 26 2010 - 2019
Fulltext
- 150 With Fulltext
Results 61-80 of 150 (Search time: 0.001 seconds).
Issue Date | Title | Author(s) | |
---|---|---|---|
61 | 2022 | Microbiostatic effect of bioactive compounds from agro-food industrial wastes on microorganisms causing food spoilage | COJOCARI, Daniela ; STURZA, Rodica ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona |
62 | 2022 | Modificarea raportului compușilor biologic activi din pelicula miezului de nucă în dulciuri | BANTEA-ZAGAREANU, Valentina ; SANDU, Iuliana ; BAERLE, Alexei |
63 | 2023 | Nutriție personalizată și tehnologii inteligente pentru bunăstarea mea | SIMINIUC, Rodica ; TURCANU, Dinu ; CHIRSANOVA, Aurica ; RESITCA, Vladislav ; BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; CAPCANARI, Tatiana ; BOISTEAN, Alina ; POPOVICI, Violina ; GROSU, Carolina ; GUTIUM, Olga ; CUJBA, Rodica ; POJAR, Daniela ; POPESCU, Liliana ; BULGARU, Viorica ; ȚURCANU, Tatiana ; CHETROI, Vasile ; ICHIM, Ion ; DEREVLENCO, Vasile ; CHILIMARI, Dumitru |
64 | 2020 | Obtaining and stabilizing dyes, antioxidants and preservatives of plant origin for functional foods | GHENDOV-MOŞANU, Aliona |
65 | 2021 | Optimizing the extraction of pectin from apple pomace. | STURZA, Rodica ; GUREV, Angela ; CEȘCO, Tatiana ; PATRAS, Antoanela ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona |
66 | 2020 | POLYPHENOLS AND NAPHTHOQUINONES EXTRACTION FROM WALNUTS PELLICULA: THE IMPACT ON KERNELS QUALITY | BAERLE Alexei ; TATAROV, Pavel ; SANDU, Iuliana |
67 | 2020 | Potential Application of Hippophae Rhamnoides in Wheat Bread Production | GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; CRISTEA, Elena ; PATRAS, Antoanela ; STURZA, Rodica ; PĂDUREANU, Silvica ; DESEATNICOV, Olga ; TURCULET, Nadejda ; BOEŞTEAN, Olga ; NICULAUA, Marius |
68 | 2021 | PRINCIPLES OF DAIRY PROCESSING CORRELATED TO BALANCED NUTRITION AND FOOD SAFETY | POPESCU Liliana |
69 | 2018 | Procedeu de albire a nucilor Juglans regia L. | CIUMAC, J. ; BOAGHI, Eugenia ; RESITCA Vladislav ; MACARI Artur |
70 | 2021 | Procedeu de eliminare a compuşilor fenolici şi naftochinonelor din pieliţa miezului de nuci Juglans Regia L. | BAERLE, Alexei ; TATAROV, Pavel ; SANDU, Iuliana |
71 | 2022 | Procedeu de eliminarea a compuşilor fenolici şi naftochinonelor din pieliţa miezului de nuci (Juglans Regia L.) | BAERLE, Alexei ; TATAROV, Pavel ; SANDU, Iuliana |
72 | 2023 | Procedeu de fabricare a batoanelor din fructe uscate | CEȘKO, Tatiana ; STURZA, Rodica ; GUREV, Angela ; DRAGANCEA, Veronica ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona |
73 | 2023 | Procedeu de fabricare a batoanelor din fructe uscate | CEȘKO, Tatiana ; STURZA, Rodica ; GUREV, Angela ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona |
74 | 2018 | Procedeu de fabricare a cremei de brânză funcţionale | GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; POPESCU Liliana ; STURZA Rodica ; LUNG Ildiko ; OPRIȘ Ocsana-Ileana ; SORAN Maria-Loredana |
75 | 2018 | Procedeu de fabricare a desertului de brânză funcţional | GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; POPESCU Liliana ; STURZA Rodica ; LUNG Ildiko ; OPRIȘ Ocsana-Ileana ; SORAN Maria-Loredana ; STAN Manuela Cristina |
76 | 2022 | Procedeu de fabricare a iaurtului | POPESCU, Liliana ; SAVCENCO, Alexandra ; BAERLE, Alexei ; TATAROV, Pavel ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; STURZA, Rodica ; PATRAS, Antoanela |
77 | 2023 | Procedeu de fabricare a iaurtului | POPESCU, Liliana ; SAVCENCO, Alexandra ; BAERLE, Alexei ; TATAROV, Pavel ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; STURZA, Rodica ; PATRAS, Antoanela |
78 | 2021 | Procedeu de fabricare a iaurtului cu valoare biologică înaltă | POPESCU, Liliana ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; STURZA, Rodica ; PATRAS, Antoanela ; LUNG Ildiko ; OPRIȘ Ocsana-Ileana ; SORAN Maria-Loredana |
79 | 2021 | Procedeu de fabricare a iaurtului cu valoare biologică înaltă | POPESCU, Liliana ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; STURZA, Rodica ; PATRAS, Antoanela ; LUNG Ildiko ; OPRIȘ Ocsana-Ileana ; SORAN Maria-Loredana |
80 | 2021 | Procedeu de fabricare a înghețatei | POPESCU, Liliana ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; STURZA, Rodica ; COJOCARI, Daniela ; BALAN, Greta ; BULGARU, Viorica |