Department of Oenology and Chemistry

Organization name
Department of Oenology and Chemistry
Director
City
Chişinău
Country
Moldova, Republic of
City
Chişinău
9/9, Studentilor str., block of study nr. 5
Country
Moldova, Republic of

OrgUnit's Researchers publications
(Dept/Workgroup Publication)

Refined By:
Author:  STURZA, Rodica
Date Issued:  2021

Results 21-39 of 39 (Search time: 0.004 seconds).

Issue DateTitleAuthor(s)
212021Procedeu de fabricare a pâinii din făină de triticaleTURCULET, Nadejda ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; STURZA, Rodica ; VEVERIŢĂ, Efimia ; BUIUCLI, Petr ; LUPAŞCU, Galina ; ROTARI, Silvia ; GORE, Andrei ; LEATAMBORG, Svetlana 
222021Procedeu de fabricare a pâinii din făină de triticaleTURCULET, Nadejda ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; STURZA, Rodica ; VEVERIŢĂ, Efimia ; BUIUCLI, Petr ; LUPAŞCU, Galina ; ROTARI, Silvia ; GORE, Andrei ; LEATAMBORG, Svetlana 
232021Procedeu de obținere a fibrelor alimentare din șrot de semințe de inBAERLE, Alexei ; TATAROV, Pavel ; SANDU, Iuliana ; STURZA, Rodica ; MACARI, Artur 
242021Procedeu de obţinere a batoanelor funcţionalePOPESCU, A. ; BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; CAPCANARI, Tatiana ; SUHODOL, Natalia ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; DESEATNICOV, Olga ; STURZA, Rodica 
252021Procedeu de obţinere a batoanelor funcţionale din dovleacPOPESCU, A. ; BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; CAPCANARI, Tatiana ; SUHODOL, Natalia ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; DESEATNICOV, Olga ; STURZA, Rodica 
262021Procedeu de obţinere a fibrelor alimentare din şrot de seminţe de inBAERLE, Alexei ; TATAROV, Pavel ; SANDU, Iuliana ; STURZA, Rodica ; MACARI, Artur 
272021Procedeu de stabilizare a uleiurilor vegetalePOPOVICI, Violina ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; STURZA, Rodica ; DESEATNICOV, Olga 
282021PROCESS FOR OBTAINING FUNCTIONAL BARS FROM PUMPKIN (CUCURBITA MAXIMA)BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; CAPCANARI, Tatiana ; SUHODOL, Natalia ; DESEATNICOV, Olga ; STURZA, Rodica 
292021PROCESS FOR OBTAINING OF DIETARY FIBER FROM FLAXSEED POMACEBaerle, Alexei ; TATAROV, Pavel ; SANDU, Iuliana ; STURZA, Rodica ; MACARI, Artur 
302021PROCESS FOR PRODUCING ICE CREAMPOPESCU, Liliana ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; STURZA, Rodica ; COJOCARI, Daniela ; BALAN, Greta ; BULGARU, Viorica 
312021PROCESS FOR PRODUCING YOGHURT WITH HIGH BIOLOGICAL VALUEPOPESCU, Liliana ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; STURZA, Rodica ; PATRAS, Antoanela ; LUNG, Ildico ; OPRIȘ, Ocsana-Ileana ; SORAN, Maria-Loredana 
322021PROCESS FOR VEGETABLE OILS STABILIZATIONPOPOVICI, Violina ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; STURZA, Rodica ; DESEATNICOV, Olga 
332021Recovery of Residual Brewer’s Yeast by ElectroactivationTARNA, Ruslan ; VRABIE, Elvira ; PALADII, Irina ; STURZA, Rodica 
342021Récupération de composants bioactifs à partir de déchets agro-industriels horticolesSTURZA, Rodica ; CRISTEA, Elena ; PATRAS, Antoanela ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona 
352021The Risk of Fusarium and Their Mycotoxins in the Food ChainSANDULACHI, Elisaveta ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; COJOCARI, Daniela ; STURZA, Rodica 
362021SPECTROPHOTOMETRIC DETERMINATION OF POLYPHENOLIC AND PROTEIN CONTENT OF YOUNG WHITE WINES IN THE MOLDOVA AREAHORTOLOMEU, Andreea ; SCUTARU, Iurie ; ARSENI, Alexandra ; STURZA, Rodica ; NISTOR, Ileana Denisa 
372021TEMPERATURE FACTOR AND SUNFLOWER OIL OXIDATIONDRUȚĂ, Raisa ; STURZA, Rodica ; SUBOTIN, Iurie ; COVACI, Ecaterina 
382021Utilizarea extractului de păducel pentru fabricarea cremei de brânză funcționaleGHENDOV-MOŞANU, Aliona ; POPESCU, Liliana ; LUNG Ildiko ; OPRIȘ Ocsana-Ileana ; SORAN Maria-Loredana ; STURZA, Rodica 
392021Valorisation des extraits de marc de raisin dans les formulations alimentairesGHENDOV-MOŞANU, Aliona ; STURZA, Rodica