Department of Food Technology

Organization name
Department of Food Technology
Director
City
Chişinău
Country
Moldova, Republic of
City
Chişinău
9/9, Studenţilor str., block of study nr. 5
Country
Moldova, Republic of

OrgUnit's Researchers publications
(Dept/Workgroup Publication)

Refined By:
Type:  Award

Results 21-40 of 50 (Search time: 0.0 seconds).

Issue DateTitleAuthor(s)
212023Procedeu de fabricare a produselor gelatinoase dulci cu valoare biologică înaltăSUHODOL, Natalia ; CEȘKO, Tatiana ; DESEATNICOV, Olga ; RUSEVA, Olga ; RESITCA, Vladislav ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; STURZA, Rodica 
222022Procedeu de maturare prin uscare a cărnii de bovinăBULGARU, Viorica ; POPESCU, Liliana ; DUDUSH, Veaceslav 
232023Procedeu de maturare prin uscare a cărnii de bovinăBULGARU, Viorica ; POPESCU, Liliana ; DUDUSH, Veaceslav 
242023Procedeu de maturare prin uscare a cărnii de bovinăBULGARU, Viorica ; POPESCU, Liliana ; DUDUSH, Veaceslav 
252021Procedeu de obținere a coloranților din petale de ȘofrănelSAVCENCO, Alexandra ; BAERLE, Alexei ; TATAROV, Pavel ; IVANOVA, Raisa 
262021Procedeu de obținere a fibrelor alimentare din șrot de semințe de inBAERLE, Alexei ; TATAROV, Pavel ; SANDU, Iuliana ; STURZA, Rodica ; MACARI, Artur 
272022Procedeu de obținere a iaurtului din lapte de capră și de vacăCUȘMENCO, Tatiana ; MACARI, Artur ; BULGARU, Viorica ; SANDULACHI, Elizaveta 
282022Procedeu de obținere a sosului funcționalPOPOVICI, Violina ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; PATRAS, Antoanela ; DESEATNICOV, Olga ; STURZA, Rodica 
292022Procedeu de obținere a sosului funcțional din fructe de cătină albăBOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; POPOVICI, Violina ; SIMINIUC, Rodica ; MACARI, Artur 
302021Procedeu de obţinere a batoanelor funcţionalePOPESCU, A. ; BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; CAPCANARI, Tatiana ; SUHODOL, Natalia ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; DESEATNICOV, Olga ; STURZA, Rodica 
312019Process for bleaching nuts Juglans regia L.CIUMAC, Jorj ; RESITCA, Vladislav ; MACARI, Artur ; BOAGHI, Eugenia 
322022Process for obtaining functional saucePOPOVICI, Violina ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; PATRAS, Antoanela ; DESEATNICOV, Olga ; STURZA, Rodica 
332023Process for obtaining functional sauce from sea buckthorn berriesBOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; POPOVICI, Violina ; SIMINIUC, Rodica ; MACARI, Artur 
342021PROCESS FOR OBTAINING OF DIETARY FIBER FROM FLAXSEED POMACEBaerle, Alexei ; TATAROV, Pavel ; SANDU, Iuliana ; STURZA, Rodica ; MACARI, Artur 
352021PROCESS FOR OBTAINING RED DYE CARTHAMIN IN POWDER FORMSAVCENCO, Alexandra ; BAERLE, Alexei ; TATAROV, Pavel ; IVANOVA, Raisa 
362022Process for obtaining yogurt from goat's and cow's milkCUȘMENCO, Tatiana ; MACARI, Artur ; BULGARU, Viorica ; SANDULACHI, Elizaveta 
372022Process for obtaining yogurt from goat's and cow's milkCUȘMENCO, Tatiana ; MACARI, Artur ; BULGARU, Viorica ; SANDULACHI, Elizaveta 
382019Process for producing a functional curd creamGHENDOV-MOŞANU, Aliona ; POPESCU Liliana ; STURZA Rodica ; LUNG Ildiko ; OPRIȘ Ocsana-Ileana ; STAN Manuela Cristina ; SORAN Maria-Loredana 
392020Process for producing a functional curd creamGHENDOV-MOŞANU, Aliona ; POPESCU Liliana ; STURZA, Rodica ; LUNGU, Ildiko ; OPRIȘ, Ocsana-Ileana ; SORAN, Maria-Loredana 
402019Process for producing a functional curd dessertGHENDOV-MOŞANU, Aliona ; POPESCU, Liliana ; STURZA, Rodica ; LUNG, Ildiko ; OPRIȘ, Ocsana-Ileana ; SORAN, Maria-Loredana