Department of Oenology and Chemistry

Organization name
Department of Oenology and Chemistry
Director
City
Chişinău
Country
Moldova, Republic of
City
Chişinău
9/9, Studentilor str., block of study nr. 5
Country
Moldova, Republic of

OrgUnit's Researchers publications
(Dept/Workgroup Publication)

Refined By:
Author:  STURZA, Rodica

Results 41-60 of 107 (Search time: 0.001 seconds).

Issue DateTitleAuthor(s)
412023Mecanisme fizico-chimice a proceselor redox cu transfer de electroni implicate în sistemele vitale, tehnologice şi de mediuCOVACI, Ecaterina ; STURZA, Rodica ; DRUȚĂ, Raisa ; SUBOTIN, Iurie 
4215-Sep-2020MECHANISMS OF SUNFLOWER OIL TRANSFORMING INTO FORCED THERMAL OXIDATION PROCESSESSTURZA, Rodica ; DRUȚĂ, Raisa ; COVACI, Ecaterina ; DUCA, Gheorghe ; SUBOTIN, Iurie 
32019The methodological aspects of using real-time polymerase chain reaction (rt-PCR) in Brettanomyces/Dekkera detectionMITINA, Irina ; ZGARDAN, Dan ; STURZA, Rodica ; SCUTARU, Iurie 
42022Microbiostatic effect of bioactive compounds from agro-food industrial wastes on microorganisms causing food spoilageCOJOCARI, Daniela ; STURZA, Rodica ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona 
52022The molecular detection of Brettanomyces wild yeast in raw winesZGARDAN, Dan ; MITINA, Irina ; MITIN, Valentin ; STURZA, Rodica ; BEHTA, Emilia ; RUBTOVA, Silvia 
62021OPTIMIZATION OF ALIGOTE DRY WHITE WINE PRODUCTION UNDER TUM MICRO-WINEMAKING CONDITIONSCOVACI, Ecaterina ; STURZA, Rodica ; DRUȚĂ, Raisa ; SUBOTIN, Iurie 
72022Optimization of process parameters for vinegar production using concentrated apple or grape juiceBOISTEAN, Alina ; CHIRSANOVA, Aurica ; STURZA, Rodica ; GAINA, Boris 
82021Optimizing the extraction of pectin from apple pomace.STURZA, Rodica ; GUREV, Angela ; CEȘCO, Tatiana ; PATRAS, Antoanela ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona 
92022Oxidative-reducing processes in winemakingSCUTARU, Iurie ; STURZA, Rodica 
102020Potential Application of Hippophae Rhamnoides in Wheat Bread ProductionGHENDOV-MOŞANU, Aliona ; CRISTEA, Elena ; PATRAS, Antoanela ; STURZA, Rodica ; PĂDUREANU, Silvica ; DESEATNICOV, Olga ; TURCULET, Nadejda ; BOEŞTEAN, Olga ; NICULAUA, Marius 
112020Principii de dezvoltare a oenologiei moderne şi organizarea pieţei vitivinicole. Monografie colectivă.STURZA, Rodica ; ZGARDAN, Dan 
122023Procedeu de fabricare a batoanelor din fructe uscateCEȘKO, Tatiana ; STURZA, Rodica ; GUREV, Angela ; DRAGANCEA, Veronica ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona 
132023Procedeu de fabricare a batoanelor din fructe uscateCEȘKO, Tatiana ; STURZA, Rodica ; GUREV, Angela ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona 
142018Procedeu de fabricare a cremei de brânză funcţionaleGHENDOV-MOŞANU, Aliona ; POPESCU Liliana ; STURZA Rodica ; LUNG Ildiko ; OPRIȘ Ocsana-Ileana ; SORAN Maria-Loredana 
152018Procedeu de fabricare a desertului de brânză funcţionalGHENDOV-MOŞANU, Aliona ; POPESCU Liliana ; STURZA Rodica ; LUNG Ildiko ; OPRIȘ Ocsana-Ileana ; SORAN Maria-Loredana ; STAN Manuela Cristina 
162022Procedeu de fabricare a iaurtuluiPOPESCU, Liliana ; SAVCENCO, Alexandra ; BAERLE, Alexei ; TATAROV, Pavel ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; STURZA, Rodica ; PATRAS, Antoanela 
172023Procedeu de fabricare a iaurtuluiPOPESCU, Liliana ; SAVCENCO, Alexandra ; BAERLE, Alexei ; TATAROV, Pavel ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; STURZA, Rodica ; PATRAS, Antoanela 
182021Procedeu de fabricare a iaurtului cu valoare biologică înaltăPOPESCU, Liliana ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; STURZA, Rodica ; PATRAS, Antoanela ; LUNG Ildiko ; OPRIȘ Ocsana-Ileana ; SORAN Maria-Loredana 
192021Procedeu de fabricare a iaurtului cu valoare biologică înaltăPOPESCU, Liliana ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; STURZA, Rodica ; PATRAS, Antoanela ; LUNG Ildiko ; OPRIȘ Ocsana-Ileana ; SORAN Maria-Loredana 
202021Procedeu de fabricare a înghețateiPOPESCU, Liliana ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; STURZA, Rodica ; COJOCARI, Daniela ; BALAN, Greta ; BULGARU, Viorica