GHENDOV-MOŞANU, Aliona
Full Name
GHENDOV-MOŞANU, Aliona
Main Affiliation
Personal Site
Email
aliona.mosanu@tpa.utm.md
ORCID
Scopus Author ID
Country
Moldova, Republic of
Loading...
1
0
20
0
false
Loading...
2
0
20
0
false
Subject
- 1 Aluat, triticale, drojdie
- 1 Colorant natural, iaurt, șofrănel
- 1 Dairy industry, ice cream, mixture of normalized milk
- 1 dairy industry, yoghurt, high biological value
- 1 food industry, vegetable oils
- 1 fructe uscate, substanță uscată
- 1 gelatin, sugar solution
- 1 Iaurt, lapte, praf degresat
- 1 ice cream, milk
- 1 Lapte, iaurt, valoare biologică
- next >
Fulltext
Results 1-20 of 24 (Search time: 0.001 seconds).
Issue Date | Title | Author(s) | |
---|---|---|---|
1 | 2023 | PRODUCTION TECHNOLOGY FOR SWEET GELATIN PRODUCTS WITH HIGH BIOLOGICAL VALUE | SUHODOL, Natalia ; CEȘKO, Tatiana ; DESEATNICOV, Olga ; RUSEVA, Olga ; RESITCA, Vladislav ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; STURZA, Rodica |
2 | 2021 | PROCESS FOR VEGETABLE OILS STABILIZATION | POPOVICI, Violina ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; STURZA, Rodica ; DESEATNICOV, Olga |
3 | 2021 | PROCESS FOR PRODUCING YOGHURT WITH HIGH BIOLOGICAL VALUE | POPESCU, Liliana ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; STURZA, Rodica ; PATRAS, Antoanela ; LUNG, Ildico ; OPRIȘ, Ocsana-Ileana ; SORAN, Maria-Loredana |
4 | 2022 | Process for producing yoghurt with high biological value | POPESCU, Liliana ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; STURZA, Rodica ; PATRAS, Antoanela ; LUNG, Ildiko ; OPRIȘ, Ocsana-Ileana ; SORAN, Maria-Loredana |
5 | 2021 | PROCESS FOR PRODUCING ICE CREAM | POPESCU, Liliana ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; STURZA, Rodica ; COJOCARI, Daniela ; BALAN, Greta ; BULGARU, Viorica |
6 | 2022 | Process for producing ice cream | POPESCU, Liliana ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; STURZA, Rodica ; COJOCARI, Daniela ; BALAN, Greta ; BULGARU, Viorica |
7 | 2019 | Process for producing a functional curd dessert | GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; POPESCU, Liliana ; STURZA, Rodica ; LUNG, Ildiko ; OPRIȘ, Ocsana-Ileana ; SORAN, Maria-Loredana |
8 | 2019 | Process for producing a functional curd cream | GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; POPESCU Liliana ; STURZA Rodica ; LUNG Ildiko ; OPRIȘ Ocsana-Ileana ; STAN Manuela Cristina ; SORAN Maria-Loredana |
9 | 2020 | Process for producing a functional curd cream | GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; POPESCU Liliana ; STURZA, Rodica ; LUNGU, Ildiko ; OPRIȘ, Ocsana-Ileana ; SORAN, Maria-Loredana |
10 | 2022 | Process for obtaining functional sauce | POPOVICI, Violina ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; PATRAS, Antoanela ; DESEATNICOV, Olga ; STURZA, Rodica |
11 | 2021 | Procedeu de obţinere a batoanelor funcţionale | POPESCU, A. ; BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; CAPCANARI, Tatiana ; SUHODOL, Natalia ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; DESEATNICOV, Olga ; STURZA, Rodica |
12 | 2022 | Procedeu de obținere a sosului funcțional | POPOVICI, Violina ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; PATRAS, Antoanela ; DESEATNICOV, Olga ; STURZA, Rodica |
13 | 2023 | Procedeu de fabricare a produselor gelatinoase dulci cu valoare biologică înaltă | SUHODOL, Natalia ; CEȘKO, Tatiana ; DESEATNICOV, Olga ; RUSEVA, Olga ; RESITCA, Vladislav ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; STURZA, Rodica |
14 | 2021 | Procedeu de fabricare a pâinii din făină de triticale | TURCULET, Nadejda ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; STURZA, Rodica ; VEVERIŢĂ, Efimia ; BUIUCLI, Petr ; LUPAŞCU, Galina ; ROTARI, Silvia ; GORE, Andrei ; LEATAMBORG, Svetlana |
15 | 2021 | Procedeu de fabricare a înghețatei | POPESCU, Liliana ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; STURZA, Rodica ; COJOCARI, Daniela ; BALAN, Greta ; BULGARU, Viorica |
16 | 2021 | Procedeu de fabricare a iaurtului cu valoare biologică înaltă | POPESCU, Liliana ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; STURZA, Rodica ; PATRAS, Antoanela ; LUNG Ildiko ; OPRIȘ Ocsana-Ileana ; SORAN Maria-Loredana |
17 | 2022 | Procedeu de fabricare a iaurtului | POPESCU, Liliana ; SAVCENCO, Alexandra ; BAERLE, Alexei ; TATAROV, Pavel ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; STURZA, Rodica ; PATRAS, Antoanela |
18 | 2023 | Procedeu de fabricare a iaurtului | POPESCU, Liliana ; SAVCENCO, Alexandra ; BAERLE, Alexei ; TATAROV, Pavel ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; STURZA, Rodica ; PATRAS, Antoanela |
19 | 2023 | Procedeu de fabricare a batoanelor din fructe uscate | CEȘKO, Tatiana ; STURZA, Rodica ; GUREV, Angela ; DRAGANCEA, Veronica ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona |
20 | 2020 | Obtaining and stabilizing dyes, antioxidants and preservatives of plant origin for functional foods | GHENDOV-MOŞANU, Aliona |
Projects
(Principal Investigator)
Results 1-1 of 1 (Search time: 0.0 seconds).
Title | P-Investigator |
---|---|
19.00208.1908.05. Obținerea și stabilizarea unor coloranți, antioxidanți și conservanți de origine vegetală pentru alimente funcționale | GHENDOV-MOŞANU, Aliona |