Department of Food Technology

Organization name
Department of Food Technology
Director
City
Chişinău
Country
Moldova, Republic of

OrgUnit's Researchers publications
(Dept/Workgroup Publication)

Results 81-100 of 150 (Search time: 0.002 seconds).

Issue DateTitleAuthor(s)
812021Procedeu de fabricare a îngheţateiPOPESCU, Liliana ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; STURZA, Rodica ; COJOCARI, Daniela ; BALAN, Greta ; BULGARU, Viorica 
822021Procedeu de fabricare a pâinii din făină de triticaleTURCULET, Nadejda ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; STURZA, Rodica ; VEVERIŢĂ, Efimia ; BUIUCLI, Petr ; LUPAŞCU, Galina ; ROTARI, Silvia ; GORE, Andrei ; LEATAMBORG, Svetlana 
832021Procedeu de fabricare a pâinii din făină de triticaleTURCULET, Nadejda ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; STURZA, Rodica ; VEVERIŢĂ, Efimia ; BUIUCLI, Petr ; LUPAŞCU, Galina ; ROTARI, Silvia ; GORE, Andrei ; LEATAMBORG, Svetlana 
842023Procedeu de fabricare a produselor gelatinoase dulci cu valoare biologică înaltăSUHODOL, Natalia ; CEȘKO, Tatiana ; DESEATNICOV, Olga ; RUSEVA, Olga ; RESITCA, Vladislav ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; STURZA, Rodica 
852023Procedeu de fabricare a produselor gelatinoase dulci cu valoare biologică înaltăSUHODOL, Natalia ; CEȘKO, Tatiana ; DESEATNICOV, Olga ; RUSEVA, Olga ; RESITCA, Vladislav ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; STURZA, Rodica 
862022Procedeu de maturare prin uscare a cărnii de bovinăBULGARU, Viorica ; POPESCU, Liliana ; DUDUSH, Veaceslav 
872022Procedeu de maturare prin uscare a cărnii de bovinăBULGARU, Viorica ; POPESCU, Liliana ; DUDUSH, Veaceslav 
882023Procedeu de maturare prin uscare a cărnii de bovinăBULGARU, Viorica ; POPESCU, Liliana ; DUDUSH, Veaceslav 
892023Procedeu de maturare prin uscare a cărnii de bovinăBULGARU, Viorica ; POPESCU, Liliana ; DUDUSH, Veaceslav 
902021Procedeu de ob ţ inere a coloran ţ ilor din petale de Şofrănel ( Carthamus tinctorius L.)SAVCENCO, Alexandra ; BAERLE, Alexei ; TATAROV, Pavel ; IVANOVA, Raisa 
912021Procedeu de obținere a coloranților din petale de ȘofrănelSAVCENCO, Alexandra ; BAERLE, Alexei ; TATAROV, Pavel ; IVANOVA, Raisa 
922021Procedeu de obținere a fibrelor alimentare din șrot de semințe de inBAERLE, Alexei ; TATAROV, Pavel ; SANDU, Iuliana ; STURZA, Rodica ; MACARI, Artur 
932022Procedeu de obținere a iaurtului cu făină de topinambur (Helianthus tuberosus)GÎNCU, Ecaterina ; CHIRSANOVA, Aurica ; POPESCU, Liliana ; RESITCA, Vladislav ; CAPCANARI, Tatiana ; BOISTEAN, Alina 
942022Procedeu de obținere a iaurtului din lapte de capră și de vacăCUȘMENCO, Tatiana ; MACARI, Artur ; BULGARU, Viorica ; SANDULACHI, Elizaveta 
952022Procedeu de obținere a sosului funcționalPOPOVICI, Violina ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; PATRAS, Antoanela ; DESEATNICOV, Olga ; STURZA, Rodica 
962022Procedeu de obținere a sosului funcțional din fructe de cătină albăBOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; POPOVICI, Violina ; SIMINIUC, Rodica ; MACARI, Artur 
972018Procedeu de obţinere a amestecului de grăsimi tartinabile pe bază de smântână dulceRADU Oxana ; POPESCU Liliana ; TATAROV Pavel ; BAERLE Alexei 
982021Procedeu de obţinere a batoanelor funcţionalePOPESCU, A. ; BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; CAPCANARI, Tatiana ; SUHODOL, Natalia ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; DESEATNICOV, Olga ; STURZA, Rodica 
992021Procedeu de obţinere a batoanelor funcţionale din dovleacPOPESCU, A. ; BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; CAPCANARI, Tatiana ; SUHODOL, Natalia ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; DESEATNICOV, Olga ; STURZA, Rodica 
202022Procedeu de obţinere a colorantului roşu în formă de pulbere din petale de ŞofrănelSAVCENCO, Alexandra ; BAERLE, Alexei ; TATAROV, Pavel ; IVANOVA, Raisa