Department of Food Technology
Organization name
Department of Food Technology
Director
Parent OrgUnit
City
Chişinău
Country
Moldova, Republic of
City
Chişinău
9/9, Studenţilor str., block of study nr. 5
Country
Moldova, Republic of
OrgUnit's Researchers
(Persons)
Subject
- 1 polyphenol
- 1 polyunsaturated fatty acid
- 1 polyunsaturated fatty acids
- 1 pomace
- 1 potentially hazardous elements
- 1 procedeu, pectină, miez de nucă
- 1 PROCESS, DIETARY FIBER, POMACE
- 1 Produse de cofetărie, făină, semințe
- 1 produse gelatinoase dulci
- 1 produse gelatinoase, suc de lămîie, tescovin de mere
- < previous next >
Date issued
- 124 2020 - 2024
- 26 2010 - 2019
Fulltext
- 150 With Fulltext
Results 1-5 of 9 (Search time: 0.0 seconds).
Fullname | Translated Name | |
---|---|---|
BOEŞTEAN, Olga | olga.bostan@emi.utm.md | |
BULGARU, Viorica | viorica.bulgaru@tpa.utm.md | |
CUȘMENCO, Tatiana | tatiana.cusmenco@sa.utm.md | |
GHENDOV-MOŞANU, Aliona | aliona.mosanu@tpa.utm.md | |
GUDIMA, Angela | angela.gudima@tpa.utm.md |
OrgUnit's Researchers publications
(Dept/Workgroup Publication)
Subject
- 1 polyphenol
- 1 polyunsaturated fatty acid
- 1 polyunsaturated fatty acids
- 1 pomace
- 1 potentially hazardous elements
- 1 procedeu, pectină, miez de nucă
- 1 PROCESS, DIETARY FIBER, POMACE
- 1 Produse de cofetărie, făină, semințe
- 1 produse gelatinoase dulci
- 1 produse gelatinoase, suc de lămîie, tescovin de mere
- < previous next >
Date issued
- 124 2020 - 2024
- 26 2010 - 2019
Fulltext
- 150 With Fulltext
Results 81-100 of 150 (Search time: 0.005 seconds).
Issue Date | Title | Author(s) | |
---|---|---|---|
81 | 2021 | Procedeu de fabricare a îngheţatei | POPESCU, Liliana ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; STURZA, Rodica ; COJOCARI, Daniela ; BALAN, Greta ; BULGARU, Viorica |
82 | 2021 | Procedeu de fabricare a pâinii din făină de triticale | TURCULET, Nadejda ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; STURZA, Rodica ; VEVERIŢĂ, Efimia ; BUIUCLI, Petr ; LUPAŞCU, Galina ; ROTARI, Silvia ; GORE, Andrei ; LEATAMBORG, Svetlana |
83 | 2021 | Procedeu de fabricare a pâinii din făină de triticale | TURCULET, Nadejda ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; STURZA, Rodica ; VEVERIŢĂ, Efimia ; BUIUCLI, Petr ; LUPAŞCU, Galina ; ROTARI, Silvia ; GORE, Andrei ; LEATAMBORG, Svetlana |
84 | 2023 | Procedeu de fabricare a produselor gelatinoase dulci cu valoare biologică înaltă | SUHODOL, Natalia ; CEȘKO, Tatiana ; DESEATNICOV, Olga ; RUSEVA, Olga ; RESITCA, Vladislav ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; STURZA, Rodica |
85 | 2023 | Procedeu de fabricare a produselor gelatinoase dulci cu valoare biologică înaltă | SUHODOL, Natalia ; CEȘKO, Tatiana ; DESEATNICOV, Olga ; RUSEVA, Olga ; RESITCA, Vladislav ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; STURZA, Rodica |
86 | 2022 | Procedeu de maturare prin uscare a cărnii de bovină | BULGARU, Viorica ; POPESCU, Liliana ; DUDUSH, Veaceslav |
87 | 2022 | Procedeu de maturare prin uscare a cărnii de bovină | BULGARU, Viorica ; POPESCU, Liliana ; DUDUSH, Veaceslav |
88 | 2023 | Procedeu de maturare prin uscare a cărnii de bovină | BULGARU, Viorica ; POPESCU, Liliana ; DUDUSH, Veaceslav |
89 | 2023 | Procedeu de maturare prin uscare a cărnii de bovină | BULGARU, Viorica ; POPESCU, Liliana ; DUDUSH, Veaceslav |
90 | 2021 | Procedeu de ob ţ inere a coloran ţ ilor din petale de Şofrănel ( Carthamus tinctorius L.) | SAVCENCO, Alexandra ; BAERLE, Alexei ; TATAROV, Pavel ; IVANOVA, Raisa |
91 | 2021 | Procedeu de obținere a coloranților din petale de Șofrănel | SAVCENCO, Alexandra ; BAERLE, Alexei ; TATAROV, Pavel ; IVANOVA, Raisa |
92 | 2021 | Procedeu de obținere a fibrelor alimentare din șrot de semințe de in | BAERLE, Alexei ; TATAROV, Pavel ; SANDU, Iuliana ; STURZA, Rodica ; MACARI, Artur |
93 | 2022 | Procedeu de obținere a iaurtului cu făină de topinambur (Helianthus tuberosus) | GÎNCU, Ecaterina ; CHIRSANOVA, Aurica ; POPESCU, Liliana ; RESITCA, Vladislav ; CAPCANARI, Tatiana ; BOISTEAN, Alina |
94 | 2022 | Procedeu de obținere a iaurtului din lapte de capră și de vacă | CUȘMENCO, Tatiana ; MACARI, Artur ; BULGARU, Viorica ; SANDULACHI, Elizaveta |
95 | 2022 | Procedeu de obținere a sosului funcțional | POPOVICI, Violina ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; PATRAS, Antoanela ; DESEATNICOV, Olga ; STURZA, Rodica |
96 | 2022 | Procedeu de obținere a sosului funcțional din fructe de cătină albă | BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; POPOVICI, Violina ; SIMINIUC, Rodica ; MACARI, Artur |
97 | 2018 | Procedeu de obţinere a amestecului de grăsimi tartinabile pe bază de smântână dulce | RADU Oxana ; POPESCU Liliana ; TATAROV Pavel ; BAERLE Alexei |
98 | 2021 | Procedeu de obţinere a batoanelor funcţionale | POPESCU, A. ; BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; CAPCANARI, Tatiana ; SUHODOL, Natalia ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; DESEATNICOV, Olga ; STURZA, Rodica |
99 | 2021 | Procedeu de obţinere a batoanelor funcţionale din dovleac | POPESCU, A. ; BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; CAPCANARI, Tatiana ; SUHODOL, Natalia ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; DESEATNICOV, Olga ; STURZA, Rodica |
100 | 2022 | Procedeu de obţinere a colorantului roşu în formă de pulbere din petale de Şofrănel | SAVCENCO, Alexandra ; BAERLE, Alexei ; TATAROV, Pavel ; IVANOVA, Raisa |