Browsing by Department Department of Oenology and Chemistry
Showing results 88 to 107 of 165
< previous
next >
Issue Date | Title | Author(s) |
---|---|---|
2021 | Procedeu de fabricare a iaurtului cu valoare biologică înaltă | POPESCU, Liliana ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; STURZA, Rodica ; PATRAS, Antoanela ; LUNG Ildiko ; OPRIȘ Ocsana-Ileana ; SORAN Maria-Loredana |
2021 | Procedeu de fabricare a iaurtului cu valoare biologică înaltă | POPESCU, Liliana ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; STURZA, Rodica ; PATRAS, Antoanela ; LUNG Ildiko ; OPRIȘ Ocsana-Ileana ; SORAN Maria-Loredana |
2021 | Procedeu de fabricare a înghețatei | POPESCU, Liliana ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; STURZA, Rodica ; COJOCARI, Daniela ; BALAN, Greta ; BULGARU, Viorica |
2021 | Procedeu de fabricare a îngheţatei | POPESCU, Liliana ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; STURZA, Rodica ; COJOCARI, Daniela ; BALAN, Greta ; BULGARU, Viorica |
2021 | Procedeu de fabricare a pâinii din făină de triticale | TURCULET, Nadejda ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; STURZA, Rodica ; VEVERIŢĂ, Efimia ; BUIUCLI, Petr ; LUPAŞCU, Galina ; ROTARI, Silvia ; GORE, Andrei ; LEATAMBORG, Svetlana |
2021 | Procedeu de fabricare a pâinii din făină de triticale | TURCULET, Nadejda ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; STURZA, Rodica ; VEVERIŢĂ, Efimia ; BUIUCLI, Petr ; LUPAŞCU, Galina ; ROTARI, Silvia ; GORE, Andrei ; LEATAMBORG, Svetlana |
2023 | Procedeu de fabricare a produselor gelatinoase dulci cu valoare biologică înaltă | SUHODOL, Natalia ; CEȘKO, Tatiana ; DESEATNICOV, Olga ; RUSEVA, Olga ; RESITCA, Vladislav ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; STURZA, Rodica |
2023 | Procedeu de fabricare a produselor gelatinoase dulci cu valoare biologică înaltă | SUHODOL, Natalia ; CEȘKO, Tatiana ; DESEATNICOV, Olga ; RUSEVA, Olga ; RESITCA, Vladislav ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; STURZA, Rodica |
2023 | Procedeu de fabricare a vinului | BALANUTA, Anatol ; SCLIFOS, Aliona ; COVACI, Ecaterina |
2023 | Procedeu de fabricare a vinului | BALANUTA, Anatol ; COVACI, Ecaterina ; SCLIFOS, Aliona ; SCLIFOS, Aliona ; SCLIFOS, Aliona ; SCUTARU, Iurie ; ZGARDAN, Dan ; PATRAS, Antoanela |
2023 | Procedeu de fabricare a vinului spumant în rezervoare sub presiune | BALANUTA, Anatol ; COVACI, Ecaterina ; SCLIFOS, Aliona ; ZGARDAN, Dan ; GHERDELESCU, Lucia |
2023 | PROCEDEU DE FABRICARE DISCONTINUE A VINULUI SPUMANT ÎN VASE DE PRESIUNE | BALANUTA, Anatol ; COVACI, Ecaterina ; SCLIFOS, Aliona |
2021 | Procedeu de îmbogățire a vinurilor cu substanțe biologic active | BALANUTA, Anatol ; COVACI, Ecaterina ; PATRAS, Antoanela |
2021 | Procedeu de ob ţ inere a coloran ţ ilor din petale de Şofrănel ( Carthamus tinctorius L.) | SAVCENCO, Alexandra ; BAERLE, Alexei ; TATAROV, Pavel ; IVANOVA, Raisa |
2021 | Procedeu de obținere a coloranților din petale de Șofrănel | SAVCENCO, Alexandra ; BAERLE, Alexei ; TATAROV, Pavel ; IVANOVA, Raisa |
2021 | Procedeu de obținere a fibrelor alimentare din șrot de semințe de in | BAERLE, Alexei ; TATAROV, Pavel ; SANDU, Iuliana ; STURZA, Rodica ; MACARI, Artur |
2022 | Procedeu de obținere a sosului funcțional | POPOVICI, Violina ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; PATRAS, Antoanela ; DESEATNICOV, Olga ; STURZA, Rodica |
2018 | Procedeu de obţinere a amestecului de grăsimi tartinabile pe bază de smântână dulce | RADU Oxana ; POPESCU Liliana ; TATAROV Pavel ; BAERLE Alexei |
2021 | Procedeu de obţinere a batoanelor funcţionale | POPESCU, A. ; BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; CAPCANARI, Tatiana ; SUHODOL, Natalia ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; DESEATNICOV, Olga ; STURZA, Rodica |
2021 | Procedeu de obţinere a batoanelor funcţionale din dovleac | POPESCU, A. ; BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; CAPCANARI, Tatiana ; SUHODOL, Natalia ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; DESEATNICOV, Olga ; STURZA, Rodica |